• Business Of Fashion

    «Bottega Residency»: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα με ψυχαγωγικό περιεχόμενο από την Bottega Veneta

    Daniel Lee, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Bottega Veneta


    Μια μικρή διέξοδο από την πρωτόγνωρη πραγματικότητα που ζούμε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού προσφέρει το ιταλικό label Bottega Veneta με ένα εικονικό πρόγραμμα περιήγησης που θα παρουσιάζουν εκλεκτά πρόσωπα της μόδας και όχι μόνο.

    Με σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», ο ιταλικός οίκος ανακοίνωσε το «Bottega Residency», στο οποίο μια φορά την εβδομάδα θα εμφανίζεται ένας νέος καλεσμένος και θα παρουσιάζει τα αγαπημένα του έργα από συγγραφείς, καλλιτέχνες και σκηνοθέτες.

    Επιπλέον, η περιήγηση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, μαγείρεμα και συνταγές από ανερχόμενους σεφ, καθώς και μια ταινία για το βράδυ της Κυριακής σε συνεργασία με κάποιο πρόσωπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

    Ο πρώτος φιλοξενούμενος θα είναι ο ίδιος ο Daniel Lee, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Bottega Veneta.

    «Η δημιουργικότητα και η δύναμη βρίσκονται στην καρδιά της Bottega Veneta. Σε αυτή την εξαιρετικά δυσάρεστη εποχή, αισθανόμαστε την ευθύνη να γιορτάσουμε αυτές τις αξίες και να δώσουμε μια αίσθηση χαράς και ελπίδας στην κοινότητά μας και πέραν αυτής», δήλωσε ο Daniel Lee.

    Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσω Instagram, YouTube, Spotify, Apple Music, καθώς και στο mini site του www.bottegaveneta.com.



    ΣΧΟΛΙΑ