• Business Of Fashion

    Αυτό είναι το νέο «it» φόρεμα των Zara που βλέπουμε παντού στο Instagram

    • NewsRoom


    Ένα κομμάτι από τη νέα συλλογή των Zara έχει γίνει άλλη μια φορά το αγαπημένο των κοριτσιών της μόδας, οι οποίες ακολουθούν πάντα τις νέες τάσεις. Και όχι άδικα, αφού το συγκεκριμένο κομμάτι μοιάζει πανάκριβο, παραπέμπει σε δημιουργίες των οίκων πολυτελείας και αποτελεί ένα από τα «must» της φθινοπωρινής σεζόν.

    Αυτή τη φορά, το φόρεμα με τα scarf prints της νέας συλλογής είναι το κομμάτι που εντυπωσίασε. Μοιάζει με 100% μεταξωτό, σαν ένα σπάνιο vintage εύρημα.

    <silky scarves on the streets of soho // re-wearing my favorite scarf on Atlantic-Pacific> ❤️ #scarfprint #under100 #printonprint

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) στις

    Τα τυπώματα που παραπέμπουν σε μαντήλι είναι από τις τάσεις-κλειδιά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018: τα Zara έχουν αγκαλιάσει το ρετρό print της δεκαετίας του ’80 που μοιάζει με αυτό από το αρχείο των Versace και Hermes.

    Σε τοπ και πουκάμισα, φούστες, φορέματα ή ακόμα και παντελόνια, αυτή η τολμηρή τάση θα κάνει την εμφάνισή σας να δείχνει πολυτελής. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι μίνι, θηλυκό, με ζώνη στην μέση και κυρίαρχα χρώματα το πράσινο και το κόκκινο. Με γιακά και μακρύ μανίκι, ιδανικό για το φθινόπωρο.

    Ταιριάζει σε όλες, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά αξεσουάρ.

    Κοστίζει 49.95 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

    Zara

    Zara

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτές είναι οι 10 μεγαλύτερες τάσεις για το φθινόπωρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 Zara κομμάτια που είναι οι απόλυτες τάσεις της νέας σεζόν



    ΣΧΟΛΙΑ