• Business Of Fashion

    3 νέα συλλεκτικά sneakers με διάσημες υπογραφές

    • NewsRoom


    Τα sneakers έχουν γίνει, πέρα από κάθε αμφιβολία, τα παπούτσια της χρονιάς. Έχουν εξελιχθεί από μια απλή τάση στους οίκους μόδας σε μία κατηγορία από μόνα τους. Celebrities, street style stars, περιοδικά, διάσημοι οίκοι, σχεδιαστές και γενικότερα ολόκληρη η βιομηχανία του χώρου της μόδας τα έχει αγκαλιάσει τόσο θερμά που η athleisure φιλοσοφία έχει κυριαρχήσει στο χώρο.

    Καθοριστικό ρόλο στην ανταγωνιστικότητα των sneakers παίζουν οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας και η συνεργασία τους με γνωστούς celebrities.

    Οι πιο πρόσφατες αφίξεις φέρνουν καλοκαιρινό αέρα ζωγραφισμένο επάνω τους με υπέροχα μοτίβα, άλλοτε τροπικά, άλλοτε φλοράλ και άλλοτε αφηρημένα, με  την υπογραφή κορυφαίων sports brands. Τα παρακάτω νέα σχέδια στα sneakers αποτελούν τις τελευταίες τάσεις και θα γίνουν ανάρπαστα!

    1. Pharrell x Adidas Nmd

    Η συνεργασία του τραγουδιστή Pharrell με την αθλητική εταιρία Αdidas, που ξεκίνησε περίπου πριν 2 χρόνια, γνωρίζει τεράστια επιτυχία και απήχηση στο κοινό με κάθε μοντέλο που λανσάρεται να γίνεται γρήγορα sold out. Το τελευταίο σχέδιο με την υπογραφή του Pharrell είναι η ανανέωση του διάσημου Nmd. Πρόκειται για το “MOTH3R” που πραγματικά αποτελεί έκρηξη ζωντανών χρωμάτων συνδυάζοντας την κίτρινη σόλα με το λευκό πάτο, το ροζ-ζεβρέ μοτίβο και το μπλε διακοσμητικό στοιχείο στα πλαϊνά, αποτελώντας το ιδανικό summer sneaker. Η τιμή του κυμαίνεται στα 250 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου.

    2. Vans x Van Gogh

    Η τέχνη και η μόδα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία. Το μουσείου Van Gogh του διάσημου ζωγράφου αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρία street wear Vans σε μία συλλογή ρούχων και παπουτσιών που “στολίζεται” με τα έργα του. Στόχος τους ήταν να έρθει κοντά στην τέχνη και στην κληρονομιά του Van Gogh και ένα νέο κοινό. Τα κλασικά sneakers Sk8-Hi και Authentic μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας με τα υπέροχα σχέδιά τους από τους διάσημους πίνακες Sunflowers, Almond Blossom και Old Vineyard with Peasant Woman. Μάλιστα, συνοδεύονται από ένα ειδικό hangtag που περιγράφει τα ιστορικά γεγονότα πίσω από το κάθε έργο τέχνης του Van Gogh. Τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα από 3 Αυγούστου online και σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και στο μουσείου του Van Gogh στο Άμστερνταμ.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Vans x Van Gogh

    3. Tropical Stan Smith

    Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με τις περισσότερες εταιρίες υποδημάτων να λανσάρουν μοντέλα έτοιμα για τους ζεστούς και ηλιόλουστους μήνες. Από παστέλ χρώματα μέχρι τελείως λευκά υπάρχει μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε. Κανένας όμως δεν έφερε κοντά μας την καλοκαιρινή διάθεση, όσο αυτά τα τροπικά adidas Originals Stan Smiths. Το κλασικό και διαχρονικό sneaker της Adidas κρατάει το φωτεινό λευκό του χρώμα στο επάνω μέρος, το οποίο λειτουργεί σαν καμβάς, για να ξεκινήσει από τη μέση και κάτω το κεντημένο Brazilian jungle inspired μοτίβο με φύλλα από φοίνικες και μπανανιές σε καταπράσινους τόνους. Η ελαφρώς γυαλιστερή όψη του print σε συνδυασμό με το χρυσό λογότυπο στο πίσω μέρος και στη γλώσσα του παπουτσιού προσδίδουν έξτρα λάμψη και glam. Κάντε λίγη υπομονή και το νέο σχέδιο θα είναι διαθέσιμο στις 10 Αυγούστου σε επιλεγμένα καταστήματα της εταιρίας.



    ΣΧΟΛΙΑ