• Bons Vivants

    Christmas at the Pop Up Project

    Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη

    Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη


    Μετά την επιτυχία του ετήσιου καθιερωμένου ραντεβού στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για το μεγαλύτερο shopping event της Χρονιάς,  του Christmas Pop Up Project την περασμένη εβδομάδα, οι δύο εμπνεύστριες  του, Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη, επαναλαμβάνουν την διοργάνωση στην Αθήνα, αυτό το σαββατοκύριακο.

    Οι δύο φιλενάδες, συμπληρώνουν φέτος 7 χρόνια από τότε που ξεκίνησε το Pop Up Project το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός και έχει πιστό κοινό που φροντίζει να δώσει το ‘παρών’ σε κάθε event,  χειμωνιάτικο η καλοκαιρινό.

    Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, έκαναν οι ίδιες προσωπικά την επιλογή  από τίς συλλογές των 50 Ελλήνων  designers και brands, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

    Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη

    Το μαγικά στολισμένο The Pop Up Project  πλημμύρισε από τις μουσικές επιλογές του Pepper 96.6 με ζωντανές αναμεταδόσεις μέσα από το Μουσείο, δημιουργώντας ακόμα πιο εορταστική ατμόσφαιρα.

    Και μετά την περσινή διοργάνωση στην Αθήνα, στο foyer του Θεάτρου Παλλας, αυτή τη φορά, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, επέλεξαν το   αριστοκρατικό Ballroom του Ξενοδοχείου King George για να  υποδεχθούν  με όλη την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στο κοινό τους, τους  φανατικούς επισκέπτες του The Pop Up Project  το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (που είναι ανοικτά τα μαγαζιά) ακριβώς εκεί που χτυπάει ο παλμός της εορταστικής Αθήνας, στην αγκαλιά της Πλατείας Συντάγματος.

    Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη

    Aυτη τη φορά, οι πιο επιλεγμένοι designers θα μας ξεναγήσουν στις πιο λαμπερές τους συλλογές ενώ τα brands που θα λάβουν μέρος θα μας περιμένουν για να επιλέξουμε τα ομορφότερα Χριστουγεννιάτικα δώρα, για εμάς και όσους αγαπάμε.

    Για μια ακόμα φορά την  εορταστική ατμόσφαιρα του Ballroom  του King George  θα ‘ντύσει’ μουσικά ο Pepper 96.6 και με τις ζωντανές αναμεταδόσεις του, θα μετατρέψει το αγαπημένο shopping event σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ.

    Διαβάστε επίσης

    Φαίη Μπέη – Ιλεάνα Ισμυρίδη: Χριστουγεννιάτικο Pop Up Project σε Αθήνα και Λονδίνο

    Το γκαλά στη Θεσσαλονίκη για τη Μαρία Κάλλας, το μπαζάρ του MDA Ελλάς στο Ecali Club, το πάρτι του bijoutier στο Lolita’s και το Artdose της Νίκης Καποπούλου

    Γιάννης Δελούδης: Ο επιχειρηματίας που δίδαξε στους Έλληνες τι σημαίνει design και καλό γούστο

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ