• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Τα απίστευτα προϊόντα για τα οποία θα πληρώσει πρόστιμο 145.000 δολαρίων η Γκουίνεθ Πάλτροου!

    • Bloomberg

    Γκουίνεθ Πάλτροου


    Σε συμφωνία με τις Αρχές για να κλείσει η υπόθεση που άνοιξαν εναντίον της οι Αρχές της Καλιφόρνια κατέληξε η εταιρεία Goop της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου. Και αυτό διότι η εταιρεία κατηγορείται ότι διαφήμιζε τις ευεργετικές ιδιότητες τριών προϊόντων της χωρίς να έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά. Γι’ αυτό και θα κληθεί να καταβάλει το ποσό των 145.000 δολαρίων.

    Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκονται δύο… αυγά και ένα βάμμα και συγκεκριμένα το αξίας 66 δολαρίων Jade Egg που υποτίθεται ότι όταν εισέρχεται στον γυναικείο κόλπο ενισχύει τη σεξουαλική ενέργεια, το Rose Quartz Egg, που είναι ένα παρόμοιο προϊόν και το βάμμα Inner Judge Flower Essence Blend.

    Η Goop υποστήριζε στις διαφημίσεις της ότι τα αυγά αυτά μπορούσαν να επαναφέρουν ορμονική ισορροπία, να ρυθμίσουν την περίοδο και να βελτιώσουν τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης. Το βάμμα πάλι υποτίθεται ότι βοηθά στην πρόληψη της κατάθλιψης.

    Στο πλαίσιο του διακανονισμού, η Goop συμφώνησε επίσης να επιστρέψει στους πελάτες που αγόρασαν τα προϊόντα τα χρήματά τους και να σταματήσει να διαφημίζει τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νέο διαμέρισμα της Stephanie Coutas στο Παρίσι ξεπερνά κάθε προσδοκία (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ