• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Στη Μέση Ανατολή επεκτείνεται η ασφαλιστική εταιρεία του Warren Buffett

    • Bloomberg


    Στη Μέση Ανατολή επεκτείνεται η εμπορική ασφαλιστική εταιρεία του μεγαλοεπενδυτή Warren Buffett, καθώς επιδιώκει να κερδίσει νέους πελάτες στην περιοχή. Η Berkshire Hathaway Specialty Insurance Co δήλωσε ότι προσέλαβε τον Alessandro Cerase ως ανώτερο στέλεχος και τον Neeraj Yadvendu ως αναπληρωτή του. Τα γραφεία της ασφαλιστικής θα βρίσκονται στο Διεθνές Οικονομικό Κέντρο του Ντουμπάι (DIFC).

    Το οικονομικό κέντρο είναι ο επιχειρηματικός κόμβος του Περσικού Κόλπου και φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, τα περιφερειακά γραφεία παγκόσμιων τραπεζών όπως η JPMorgan Chase & Co., η Goldman Sachs Group Inc. και η Citigroup Inc. Η Berkshire Hathaway Specialty Insurance έχει επίσης κεντρικά γραφεία στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη, καθώς και δραστηριότητες στη Μαλαισία και το Μακάο.

    “Η στρατηγική θέση του Ντουμπάι, καθώς και η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα του DIFC το καθιστούν ιδανικό κόμβο για την Berkshire Hathaway Specialty Insurance και τη στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

    Ποιοι είναι οι Cerase και Yadvendu

    Alessandro Cerase                                                            Neeraj Yadvendu 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δ. Γερογιάννης: Η μεγάλη επένδυση της Aegean και τα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Warren Buffett: «Έτσι έχτισα την αυτοκρατορία μου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος θα γίνει Buffett στη θέση του Buffett;



    ΣΧΟΛΙΑ