• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Ο μεγιστάνας James Dyson πουλά το υψηλότερο ρετιρέ της Σιγκαπούρης έναντι 46 εκατ. δολαρίων (φωτογραφίες)

    • Bloomberg

    O James Dyson και η σύζυγος του


    Ο δισεκατομμυριούχος James Dyson και η σύζυγός του πωλούν έναντι 62 εκατ. δολαρίων Σιγκαπούρης (46 εκατ. δολάρια ΗΠΑ) το υψηλότερο ρετιρέ της Σιγκαπούρης, το οποίο αγόρασαν πριν από ένα χρόνο έναντι της τιμής ρεκόρ των 73,8 εκατ. δολαρίων Σιγκαπούρης, αναφέρουν οι Business Times.

    Το ρετιρέ καταλαμβάνει τους τρεις υψηλότερους ορόφους του 64όροφου ουρανοξύστη και η τιμή του διαμορφώνεται περίπου στα 3.000 δολάρια Σιγκαπούρης ανά τετραγωνικό μέτρο, σύμφωνα με το άρθρο της Times. Διαθέτει δική του πισίνα υπερχείλισης και ιδιωτικό ασανσέρ από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης.

    Η αγορά του ρετιρέ του Wallich Residence από τους Dysons πέρυσι αποτέλεσε ρεκόρ για τη συγκεκριμένη αγορά της Σιγκαπούρης. Πριν εξαγοράσουν το διαμέρισμα, το οποίο έχει θέα στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή και τις ιστορικές βιτρίνες της πόλης, η τιμή πώλησης του ανέρχονταν σε 108 εκατομμύρια δολάρια Σιγκαπούρης. Η τελική τιμή ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια δολάρια Σιγκαπούρης που είχε καταβάλει ο συνιδρυτής της Facebook Inc., Eduardo Saverin, για την απόκτηση του, το 2017.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νέος αγοραστής είναι ο κροίσος Leo Koguan, που έχει γεννηθεί στην Ινδονησία αλλά είναι πολίτης των ΗΠΑ και κάτοικος του Τέξας. Ο επιχειρηματίας είναι συνιδρυτής και πρόεδρος του παρόχου πληροφορικής SHI International.

    Το ακίνητο ήταν γραμμένο στο όνομα της συζύγου του Dyson, Deirdre.

    Οι Dysons, εξαγόρασαν πέρυσι και ένα μπανγκαλόου κοντά στους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης έναντι 50 εκατ. δολαρίων Σιγκαπούρης, το οποίο εξακολουθούν να έχουν στην κατοχή τους.

    Η επιχείρησή του Dyson με τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, είναι γνωστή για την ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα, τους στεγνωτήρες χεριών και τις συσκευές φιλτραρίσματος του αέρα.

     

     

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ