• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Elon Musk: Να πόσες ώρες πρέπει να δουλεύετε την εβδομάδα αν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο

    • Bloomberg
    Elon Musk

    Elon Musk


    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, υποστηρίζει ότι γνωρίζει πόσες ώρες την εβδομάδα πρέπει να δουλεύει κάποιος προκειμένου να αλλάξει τον κόσμο. Και δεν είναι λίγες.

    “Υπάρχουν εύκολα μέρη για εργασία, αλλά κανείς ποτέ δεν άλλαξε τον κόσμο με 40 ώρες την εβδομάδα”, είπε ο Μusk σε ένα tweet, τονίζοντας ότι οι SpaceX, Tesla, Boring Company και Neuralink είναι τα μέρη που πρέπει να βρίσκεσαι αν “έχει σημασία για εσένα να κάνεις πράγματα”.

    Όταν ρωτήθηκε από ένα χρήστη πόσες ακριβώς ώρες την εβδομάδα πρέπει να δουλεύει κάποιος προκειμένου να αλλάξει τον κόσμο, απάντησε ότι οι 80 ώρες είναι ένας καλός αριθμός, ενώ ορισμένες φορές πρέπει να ξεπεράσεις τις 100 ώρες.

     

    Τα παραπάνω σχόλια ήρθαν μόλις μια ημέρα μετά την προβολή μιας συνέντευξης του Musk στο HBO, όπου επισήμανε ότι η Tesla ήρθε κοντά στην οικονομική καταστροφή κατά τη διάρκεια της φρενήρης και δαπανηρής προσπάθειάς του να αυξήσει την παραγωγή του μοντέλου 3 sedan.

    «Η εταιρεία “αιμορραγούσε” οικονομικά σαν τρελή και αν δεν λύναμε αυτά τα προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα πεθαίναμε», δήλωσε στη συνέντευξη ο Musk, ο οποίος είναι γνωστό ότι κοιμάται μερικές φορές στο εργοστάσιό του.

    Elon Musk. Επικεφαλής Tesla

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ