• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Airbnb: Ένα παραμυθένιο 2ήμερο στο σπίτι της Barbie, εντελώς δωρεάν!

    • Bloomberg
    Το σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού

    Το σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού


    Σταθερή αξία στο χρόνο είναι η διάσημη κούκλα Barbie, με χιλιάδες προϊόντα που φέρουν το όνομά της, καθώς και ένα απίστευτο fanclub σε όλο τον κόσμο, μέλη του οποίου, αυτή τη φορά – μέσω της Airbnb – έχουν την ευκαιρία να μείνουν και να θαυμάσουν την πολυτελή και σε φυσικό μέγεθος κατοικία της στο Μαλιμπού, εντελώς δωρεάν!

    Το τρισδιάστατο εμβληματικό ονειρόσπιτο της διαχρονικής κούκλας, δεν είναι άλλο από μία εκπληκτική έπαυλη μπροστά στον ωκεανό στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, η οποία καταχωρήθηκε το 2019 από την Airbnb, ως μέρος της 60ής επετείου της Barbie.

    Έχει ανακαινιστεί πλήρως και φυσικά σε ροζ αποχρώσεις, ενώ φιγουράρει ξανά ανάμεσα στις προσφορές της εταιρείας ενοικίασης κατοικιών για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας της Warner, που αφορά την εμβληματική κούκλα της Mattel.

    Ειδικότερα, η εταιρεία προσφέρει για διαφημιστικούς λόγους δύο διανυκτερεύσεις στις 21 Ιουλίου και στις 22 Ιουλίου, επισημαίνοντας ότι ενώ η Barbie λείπει, ο Ken φιλοξενεί στο δωμάτιό του στο εμβληματικό Malibu DreamHouse και επαναφέρει τον ολο-ροζ κόσμο της συντρόφου του, κατόπιν έντονης ζήτησης των θαυμαστών της.

    Μέσα σε αυτό το διήμερο, οι επισκέπτες θα ζήσουν ζωή σαν παραμύθι. Είναι στην ουσία καλεσμένοι του «αιώνιου» φίλου της Barbie, Ken, του οποίου το δωμάτιο διαθέτει την υπέροχη γκαρνταρόμπα του, για να βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τον «εσωτερικό τους καουμπόη».

    Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης «την ευκαιρία να ζήσουν στο technicolor», μαθαίνοντας «έναν ή δύο χορούς στην υπαίθρια πίστα ντίσκο του Ken».

    Όσο βρίσκονται στο DreamHouse, οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους και την εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης που διαθέτει, με θέα την πρόσοψη του σπιτιού.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους στις 17 Ιουλίου στις 10 π.μ., αναφέρει το tweet της εταιρείας.

    Όσο για το κόστος;

    Η ανακοίνωση της εταιρείας είναι σαφής. «Όλες οι διαμονές θα είναι δωρεάν, επειδή ο Ken δεν μπορούσε να σκεφτεί να βάλει μια τιμή στο Malibu Dream House της αγαπημένης του Barbie».

    «Τελικά, το θέμα του Ken είναι η παραλία, όχι τα μαθηματικά!», σημειώνει χαριτολογώντας η Airbnb.

    Εμείς λέμε ότι τελικά, είναι απλά ένας αιώνιος….Τζέντλεμαν!

    Σημειώνεται ότι η ταινία της Warner σε σκηνοθεσία Γκρέτα Γκέργουιγκ, κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου.

    Διαβάστε επίσης:

    «Δώστε μας τις παλιές σας Barbie»: Κορυφαία παιχνιδοβιομηχανία ετοιμάζει κίνηση – ματ κατά του πλαστικού



    ΣΧΟΛΙΑ