• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Goldman Sachs: «Ετοιμαστείτε να δείτε το τέλος των περισσοτέρων κρυπτονομισμάτων»

    • Bloomberg
    Bitcoin: Πιέσεις και διακυμάνσεις στην περιοχή των 55.000 δολαρίων - Δεν αλλάζει η τάση λένε οι αναλυτές

    Bitcoin


    Η ελεύθερη πτώση των κρυπτονομισμάτων που «έσβησε» σχεδόν 500 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της αγοράς τις τελευταίες τριάντα ημέρες μπορεί να γίνει πολύ χειρότερη, προειδοποιεί ο επικεφαλής επενδυτικής ανάλυσης της Goldman Sachs.

    Τα περισσότερα ψηφιακά νομίσματα είναι απίθανο να επιβιώσουν με τη σημερινή μορφή τους και οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να δουν τα νομίσματα να χάνουν εντελώς την αξία τους, καθώς θα πάρει σταδιακά τη θέση τους μια μικρή ομάδα μελλοντικών ανταγωνιστικών νομισμάτων, ανέφερε σε ανάλυσή του, με ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου, ο Steve Strongin της Goldman Sachs. Αν και ο ίδιος δεν έδωσε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο περιμένει να γίνουν οι αλλαγές αυτές, είπε ότι οι πρόσφατες διακυμάνσεις τιμών υποδεικνύουν την ύπαρξη «φούσκας» και πως η τάση διαφορετικών νομισμάτων να κινούνται με ρυθμικό βηματισμό δεν έχει λογική.

    «Λόγω έλλειψης εγγενούς αξίας, τα νομίσματα που δεν θα επιβιώσουν θα δουν την αξία τους να μηδενίζεται», είπε χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς εξανεμίστηκαν μισό τρισεκατομμύριο δολάρια από την αγορά κρυπτονομισμάτων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Bitcoin διαλύθηκε – Εκτιμήσεις ότι κατρακυλά προς τα 2.000 δολ (σχεδιάγραμμα)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Bitcoin-Ethereum: Χάος



    ΣΧΟΛΙΑ