• Big Story

    Τρίβουν τα χέρια τους οι ξενοδόχοι: Πληρότητες που ξεπερνούν τις προσδοκίες μέσα στις γιορτές

    • NewsRoom


    Ικανοποιημένοι θα πρέπει να είναι φέτος οι ξενοδόχοι, αφού η αυξημένη κίνηση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φέρνει πολύ ικανοποιητικές πληρότητες σε παραδοσιακούς προορισμούς για αυτές τις ημέρες.

    Συγκεκριμένα, οι πληρότητες στα καταλύματα της Αράχοβας, της ορεινής Κορινθίας και της Αρκαδίας, σε Τρίκαλα και σε προορισμούς κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα φτάνουν ακόμη και το 90% με τους ξενοδόχους να μιλούν για μια από τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων χρόνων.

    Οι εκδρομείς μπήκαν στον ρυθμό του early booking και πέτυχαν να κάνουν κρατήσεις με καλύτερες τιμές. Η αναζήτηση στις σχετικές πλατφόρμες είχε ξεκινήσει από τις αρχές Νομεβρίου και κορυφώθηκε από τα μέσα του προηγούμενου μήνα και μετά.

    Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, ανοδικά κινήθηκαν οι πληρότητες και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ πολύ καλά πάνε στους προορισμούς με θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα. Οι τιμές, σύμφωνα με τους ξενοδόχους, κινούνται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, όμω ανεβαίνουν σε περιοχές με μεγάλες πληρότητες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βουλιάζουν» οι χειμερινοί προορισμοί και τα χιονοδρομικά κέντρα ενόψει Χριστουγέννων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τοπ προορισμοί για τους Έλληνες φέτος τα Χριστούγεννα – Πού επιλέγουν να ταξιδέψουν



    ΣΧΟΛΙΑ