ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα θωρηκτά ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Μotor Oil, o χορός της Optima και το +400% του Τανισκίδη, η παιδική χαρά του Τόλη, οι business του Σταφυλοπάτη, ο πρόεδρος των καπνών, ο συνταξιούχος και η κουμπαριά, και ένα hot quiz με την παρέα του εφοπλιστή στις Άλπεις
Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης, δηλωτική της εμπιστοσύνης που έχει στις προοπτικές της Τράπεζας Πειραιώς, προχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Χρήστος Μεγάλου, ο οποίος απέκτησε 100.000 μετοχές της Τράπεζας, έναντι του ποσού των 98.689 χιλιάδων ευρώ.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “η Τράπεζα Πειραιώς (εφεξής “η Τράπεζα”), σε συνέχεια της από 10.12.2018 γνωστοποίησης συναλλαγής προς την Τράπεζα ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το ν. 3556/2007, ότι ο κ. Χρήστος Μεγάλου του Ιωάννη, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, προέβη την 07.12.2018 στην αγορά 100.000 μετοχών εκδόσεως της Τράπεζας, συνολικής αξίας Ευρώ 98.689,99″.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι σχεδιάζουν Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς μετά το deal Eurobank-Grivalia
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα 26 ακίνητα που βγάζει σε πλειστηριασμό η Τράπεζα Πειραιώς – Με τιμή εκκίνησης από 20.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει το έργο της ΕΛΣ για τα παιδιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.