• Big Story

    Τηλεοπτικές άδειες: Η θηλυκή πλευρά του Alpha αντεπιτίθεται με αρχηγό την Ελένη Μενεγάκη

    • NewsRoom
    Ελένη Μενεγάκη

    Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάστρια


    Μέσα στη δίνη των εξελίξεων με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, οι γυναίκες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά αντεπιτίθενται δυναμικά. “Σ’ ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά. Η καθημερινή μας παρέα όλα αυτά τα χρόνια! Πάντα με θετική διάθεση, χαμόγελο, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016. Και η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για μας. Σας περιμένουμε και πάλι. Γιατί μαζί περνάμε πάντα καλύτερα!” με αυτά τα απλά λόγια σε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να καλωσόρισε το κοινό στη νέα…πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν, όπως λέει χαρακτηριστικά.

    Η Ελένη Μενεγάκη επισκέπτεται τον Αντώνη Σρόιτερ
    Η Ελένη Μενεγάκη επισκέπτεται τον Αντώνη Σρόιτερ

    Ενώ ολόκληρο το τηλεοπτικό τοπίο σείεται από τις αποκαλύψεις για τις άδειες, οι συνάδελφοι του Alpha, με πρωτεργάτη την Ελένη Μενεγάκη ως το “γερό πυροβολικό” της ψυχαγωγικής ζώνης, επιλέγουν να κλείσουν τα αυτιά τους στις Ερινύες, που θέλουν το σταθμό του Alpha μαζί με τα υπόλοιπα κανάλια, που δεν πήρα τηλεοπτική άδεια, να κλείνουν.

    Ελένη Λαζάρου, Μαρία Νικόλτσου και Βάνα Πρέντζα
    Ελένη Λαζάρου, Μαρία Νικόλτσου και Βάνα Πρέντζα

    Αρνούνται να λειτουργήσουν με βάση την ιδέα ότι έτσι ξαφνικά θα αποδεχτούν μία μοίρα που επιλέχθηκε απότομα, σχεδόν βίαια για αυτούς, χωρίς βέβαια να έχουν οι ίδιοι το δικαίωμα όχι να ερωτηθούν, όχι να απαντήσουν, αλλά ούτε καν να προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει.

    Ρένα Κουβελιώτη

    To Alpha ξεκινά τη Δευτέρα το νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα και οι εργαζόμενοι επιλέγουν να συνεχίσουν να παρουσιάζουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Όπως ακριβώς το ξέρουν καλύτερα.

    "18 χρόνια μαζί δεν μας λες πια φίλους. Μας λες οικογένεια. So proud for each one of them" αναφέρει στην ανάρτησή της η Βίκυ Χατζή.
    “18 χρόνια μαζί δεν μας λες πια φίλους. Μας λες οικογένεια. So proud for each one of them” αναφέρει στην ανάρτησή της η Βίκυ Χατζή.

    Φωτογραφίζονται μέσα στα στούντιο σα μια οικογένεια, όπως λένε χαρακτηριστικά. Γιατί έτσι αισθάνονται. Γιατί έτσι είναι. Μία οικογένεια.

    Κατερίνα Αθανασιάδη
    Κατερίνα Αθανασιάδη

    Η Κατερίνα Αθανασιάδη, η Μαρία Νικόλτσου, η Έφη Αλεβίζου, η Βίκυ Χατζή, η Ρένα Κουβελιώτη, η Ειρήνη Ζαρκαδούλια, Βάνα Πρέντζα και άλλες πρωταγωνίστριες του τηλεοπτικού καναλιού του Δημήτρη Κοντομηνά περνούν στην αντεπίθεση και φωτογραφίζονται για το νέο ξεκίνημα, σα να μην έχει συμβεί τίποτα με τις τηλεοπτικές άδειες.

    Έφη Αλεβίζου
    Έφη Αλεβίζου

    Την ώρα που το δικό τους κανάλι και η πλευρά του κ. Κοντομηνά δεν απέκτησε άδεια, άρα δε μπορεί να εκπέμψει μετά τα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε και μετατέθηκε το τηλεοπτικό…μαύρο από την κυβέρνηση, οι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, τα οικεία πρόσωπα που για χρόνια ενημερώνουν, ψυχαγωγούν, μεταδίδουν το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, συνεχίζουν να κάνουν το αυτονόητο: να εργάζονται.

    Το mononews.gr, όπως έχει αποδείξει σε αρκετά δημοσιεύματά του, στηρίζει και στέκεται πλάι στους συναδέλφους του Alpha. Δίπλα στους συναδέλφους που μάχονται για το αναφέρετο δικαίωμά τους στην εργασία, την πολυφωνία, τον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία, την ίδια στιγμή που οι συνθήκες στο ελληνικό τηλεοπτικό σκηνικό επιβάλλουν αλλαγές άλλων εποχών. 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/lazaratos-kalo-tin-isangeliki-archi-na-paremvi-gia-tis-midenikes-prosfores-savvidi-pou-epitropi-enekrine/78594



    ΣΧΟΛΙΑ