• Big Story

    Τα μεγάλα μυστικά του νέου iPhone 7. Live στο mononews.gr το παγκόσμιο λανσάρισμά του

    • NewsRoom


    Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν όλοι, οι φίλοι και μη, της Apple τη παρουσίαση του νέου iPhone, το οποίο όπως μέχρι τώρα γνωρίζουμε θα φέρει την ονομασία iPhone 7.  Το καινούριο κινητό της Apple, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές όσον αφορά το μέγεθός του, όπως και το προηγούμενο μοντέλο iPhone 6, κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη του θα είναι 4.7 και 5.5 ίντσες. Αρκεί να μείνετε συντονισμένοι στο mononews.gr και να συνδεθείτε εδω Υπενθυμίζεται ότι την παρουσίαση της Apple μπορείτε να την παρακολουθήσετε εφόσον διαθέτετε τον browser Safari στον υπολογιστή σας ή εάν είστε κάτοχος συσκευών iPhone, iPad ή υπολογιστή Mac.

    Η Apple, εκτός των γνωστών χρωμάτων, θα παρουσιάσει ένα ακόμη χρώμα για τα κινητά της τηλέφωνα και αυτό θα είναι το βαθύ μπλε.

    Στο νέο κινητό η μνήμη θα είναι 32 GB αντί για 16GB που είχαν τα προηγούμενα.

    Μία ακόμη διαφορά είναι πως το νέο iPhone στην plus έκδοσή του, αυτή των 5.5 ιντσών θα διαθέτει κάμερα με δύο φακούς,  ενώ καλύτερη θα είναι και η κάμερα του μικρότερου σε μέγεθος iPhone 7.

    Η μεγαλύτερη αλλαγή ωστόσο που αναμένουμε στα νέα κινητά τηλέφωνα της Apple είναι ότι δεν θα υπάρχει υποδοχή πλέον για τα ακουστικά! Η Apple θα προχωρήσει, όπως ακούγεται, στη χρήση νέων bluetooth ακουστικών τα οποία και θα λανσάρει στη πολυαναμενόμενη παρουσίασή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα ακουστικά θα μπορούν να συνδεθούν στην θύρα που υπάρχει για την φόρτιση του τηλεφώνου, είναι όμως άγνωστο εάν θα συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία ένα ζευγάρι από τα νέα αυτά ακουστικά ή αν απλά θα περιέχεται ένας προσαρμογέας.

    beats iPhone

    Μία ακόμη καινοτόμα αλλαγή θα είναι και η επανασχεδίαση του κεντρικού κουμπιού. Το γνωστό Home Button, θα περιλαμβάνει αισθητήρα πίεσης που θα μπορεί να αντιλαμβάνεται την ένταση της πίεσης των δαχτύλων και αναλόγως αυτής θα εκτελεί και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες, χρησιμοποιώντας, μάλλον, παρόμοια λειτουργία με αυτή του 3D Touch.

    Επίσης το νέο κινητό αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη εσωτερική μπαταρία που αυτομάτως σημαίνει ότι θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

    Τώρα όσον αφορά το αγοραστικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα την τιμή του, αυτή λογικά θα κινηθεί στα 650 δολάρια, θα παραμείνει δηλαδή στα ίδια επίπεδα με την τιμή που είχε και το προηγούμενο μοντέλο.

    iPhone 7 neo xrwma

    Εκείνο όμως που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, θα είναι η εκδοχή του 2017 iPhone , το οποίο θα έχει γυάλινο σώμα και ασύρματη φόρτιση.

    Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι επίσημα η Apple δεν έχει ανακοινώσει τίποτα οπότε ότι γνωρίζουμε μπορεί και να μην ισχύει, ωστόσο σε μερικές ώρες θα ξέρουμε τα πάντα για το κινητό που αναμένεται για μία ακόμη φορά να σπάσει ταμεία με τις πωλήσεις του.

    Αρκεί να μείνετε συντονισμένοι στο mononews.gr και να συνδεθείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας, εδω.  Υπενθυμίζεται ότι την παρουσίαση της Apple μπορείτε να την παρακολουθήσετε εφόσον διαθέτετε τον browser Safari στον υπολογιστή σας ή εάν είστε κάτοχος συσκευών iPhone, iPad ή υπολογιστή Mac.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/72257-2/72257

     



    ΣΧΟΛΙΑ