ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ίδια πτέρυγα που κρατήθηκαν οι κατηγορούμενοι της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη θα κρατηθεί και ο Γιάννος Παπαντωνίου.
Γύρω στις 2 το μεσημέρι, με κλούβα της Αστυνομίας ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου θα κρατηθεί μόνος του, σε ημιυπόγειο κελί όπου κρατούνταν στο παρελθόν και οι κατηγορούμενοι της 17Ν, ενώ η Σταυρούλα Κουράκου θα κρατηθεί σε πτέρυγα των γυναικείων φυλακών μαζί με άλλες γυναίκες κρατούμενες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίντεο από τη μεταγωγή του ζεύγους Παπαντωνίου στις φυλακές Κορυδαλλού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σκεπτικό για την προφυλάκιση Παπαντωνίου – Κουράκου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση GPO: «Κλειδώνει» η πρωτιά της ΝΔ με 30,3% – Η ΕΛΑΣ στη δεύτερη θέση με 15,8%, στο 13,1% το ΠΑΣΟΚ
- Ενεργειακή «φωτιά» στην Ευρώπη: Πετρέλαιο στα $110 και φυσικό αέριο στα €80 – Ο λογαριασμός για την Ελλάδα
- Τραμπ: Συμφωνία ΗΠΑ–Δανίας για τη Γροιλανδία – Μόνιμη αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο νησί
- Φωτοβολταϊκά: Το νέο «στοίχημα» της αυτοκατανάλωσης – Τι αλλάζει για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.