• Big Story

    Νέα τροπή στον καυγά Πολάκη – Άδωνι: Απειλεί θεούς και δαίμονες η Ευγενία Μανωλίδου (video)

    • NewsRoom
    Μανωλίδου


    Ποιος είδε την Ευγενία Μανωλίδου και δεν τη φοβήθηκε. Ή έστω ποιος διάβασε το tweet της και δεν ταράχτηκε. «Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα» έγραψε η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τα όσα της καταλόγισε ο ευέξαπτος αναπληρωτής υ. Υγείας Π. Πολάκης.

    «Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί»; ξεσπάθωσε η Ευγενία Μανωλίδου με θυμό, που προκάλεσαν όσα είπε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, περί σημειωμάτων που η ίδια και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης δήθεν έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Η ιστορία ξεκίνησε με τον άγριο καυγά μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνη Γεωργιάδη, το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι εκεί είχαν την… τιμητική τους οι “κότες” και τα “γαϊδούρια” με τους δύο πολιτευτές να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς δανειζόμενους από το ζωικό βασίλειο. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, που λέει και ο λαός.

    evgenia-manolidou-tweetΟι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι αντιπαράθεση ξέφυγαν από κάθε επιτρεπτό όριο με τον Π. Πολάκη  να χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη ψεύτη. «Πώς κοιμάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες!» είπε ο αναπληρωτής υπουργός.

    https://youtu.be/GeY7zAxMVFc

    «Θρασύδειλε, απατεώνα και γαϊδούρι» απάντησε ο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει, … πολλάκις μάλιστα τον χαρακτηρισμό «Κρητίκαρος» απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Και όλα αυτά συμβαίνουν στον απόηχο της ονομαστικής ψηφοφορίας για τα “δώρα” Χριστουγέννων που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.Το πολιτικό ήθος των κυβερνώντων και αντιπολιτευόμενων είχαν για μία ακόμα φορά την τιμητική τους και αυτό μάλλον είναι μόνο η αρχή. Τουλάχιστον μέχρι ανέβουν στο βήμα της Βουλής και οι υπόλοιποι συνάδελφοι των προλαλησάντων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μπορείτε και να μην πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας και να είστε νόμιμοι;

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλη κυκλοφορίας: Σε ποιες περιπτώσεις ισχύουν μηδενικά τέλη;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πολάκης vs Άδωνις: Show στα έδρανα της Βουλής. Έπιασαν το … ζωικό βασίλειο!

     



    ΣΧΟΛΙΑ