• Big Story

    Πόλεμος Αλαφούζου – Παπαδόπουλου: Ο Παναθηναϊκός ζητά άμεσα τα 6,5 εκατ. που χρωστά η NOVA στις ομάδες


    Την άμεση εξόφληση του ποσού των 6,5 εκατομμυρίων που χρωστά στις ομάδες της Super League ζητά από τη Nova o Παναθηναϊκός. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα της Αθήνας απέστειλε εξώδικο στην Super League, το οποίο κοινοποίησε τόσο σε NOVA όσο και σε ΕΠΟ, με το οποίο ζητά από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

    Ο Παναθηναϊκός δηλώνει αποφασισμένος να απαγορεύσει από τα συνεργεία του συνδρομητικού καναλιού να καλύψουν το ντέρμπι της ομάδας με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για την 13 αγωνιστική, αν η NOVA δεν καταβάλει άμεσα τα χρήματα που χρωστά . Προτείνει μάλιστα στη Λίγκα να ακολουθήσει το παράδειγμά του, ως μέσο πίεσης και να μην επιτρέψει τις κάμερες του συνδρομητικού σε κανένα γήπεδο.

    Ήδη, από τις προηγούμενες ημέρες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet,  Πάνο Παπαδόπουλο, για να διαπιστώσει αν το συνδρομητικό κανάλι σκοπεύει να συνεχίσει να παρακρατά τα χρήματα αλλά και για να του γνωστοποιήσει τις αποφάσεις που επρόκειτο να πάρει ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η διοίκηση της Forthnet εκθέτει την ίδια την εταιρία. Τραπεζίτες λένε ότι επείγει ο διορισμός επιτρόπου στην εταιρία.

    Πάνος Παπαδόπουλος.
    Πάνος Παπαδόπουλος. CEO Forthnet

    Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει παράπονα από τη στάση του συνδρομητικού καναλιού. Και αυτό καθώς πέρα από τα 6,5 εκατομμύρια που τους χρωστά, η NOVA απειλεί τις ομάδες με ενεργοποίηση της ρήτρας στο συμβόλαιο για την αναβολή της 1ης, 2ης και 11ης αγωνιστικής (175.000 για κάθε ματς).

    Οι ομάδες χαρακτηρίζουν απαράδεκτες τις απαιτήσεις της NOVA, καθώς όπως υπενθυμίζουν οι αποφάσεις για τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν πάρθηκαν με δική τους ευθύνη. Η διακοπή των δύο πρώτων αγωνιστικών ήταν απόφαση της Κυβέρνησης ενώ η διακοπή της 11ης αγωνιστικής απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που όρισε η FIFA στην ΕΠΟ.

    Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει κίνδυνος ακόμη και αφαίρεσης βαθμών και γι’ αυτό τον λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κοινοποιεί το εξώδικο που απέστειλε και στην ΕΠΟ.

    To  διοικητικό συμβούλιο της Super League  την προσεχή Πέμπτη αναμένεται “καυτό” και ίσως ληφθούν και αποφάσεις επί του θέματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξένους διαιτητές για τους αγώνες της Super League προτείνει ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Superleague: Πρόταση «βόμβα» – Υποβιβάζονται 4 ομάδες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Forthnet: Μεγάλο πρόβλημα με τραπεζίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων



    ΣΧΟΛΙΑ