• Big Story

    Σταύρος Ψυχάρης: Στο γραφείο του εν μέσω θύελλας για τις κόρες και τα «παιχνίδια» του


    Σαν να μην διαλύονται τα πάντα στον ΔΟΛ από μέρα σε μέρα, ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και η σύζυγός του κ. Χριστίνα Τσούτσουρα ενεφανίσθησαν στον ΔΟΛ σήμερα, πηγαίνοντας ο καθείς στο γραφείο του.

    Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι «βράζουν» με τα τεκταινόμενα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίαζαν ειρωνικά την οικογένεια, μετά το ρεπορτάζ του mononews.gr για την bohemian ζωή της Χριστίνας και της Σοφίας Ψυχάρη στο Λονδίνο.

    2

    Κάποιοι χαριτολογώντας έλεγαν πόσο θα ήθελαν ένα «μικρό» διαμέρισμα σαν αυτό της οικογένειας Ψυχάρη στο Kensington, μια από τις πιο chick συνοικίες της Βρετανικής πρωτεύουσας.

    Εκεί όπου ζούνε σαν φοιτήτριες οι κόρες του ζεύγους, απολαμβάνοντας μια άνετη ζωή, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της Χριστίνας Ψυχάρη στο Instagram.

    Έναν λογαριασμό, ο οποίος λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα, δεν είναι πλέον ανοιχτός αλλά «κλειδωμένος», απόρροια λένε καλά ενημερωμένες πηγές της ενδοοικογενειακής τριβής που προκλήθηκε μετά το ρεπορτάζ.

    Οι πληροφορίες λένε ότι η νεαρή Χριστίνα Ψυχάρη τα «άκουσε» από τους γονείς της για τα post στο Instagram, αφού προφανώς δεν είχε αντιληφθεί στην πραγματική τους οντότητα τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην Αθήνα με πρωταγωνιστή τον πατέρα της.

    Η πιο χαμηλών τόνων Σοφία είχε προνοήσει από την αρχή να έχει «κλειδωμένο» τον προσωπικό της λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης.

    Σήμερα πάντως ο πατέρας τους κ. Σταύρος Ψυχάρης ήρθε στην δυσάρεστη θέση να δεχθεί αρνητική κριτική μέσα από το site του «Βήματος» και την στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα».

    Το πρώτο φιλοξένησε μια ιδιαίτερα επικριτική ανάρτηση του πρώην υπουργού και βουλευτή Γιώργου Ρωμαίου στην προσωπική του ιστοσελίδα κατά του Σταύρου Ψυχάρη.

    Τον χαρακτηρίζει υπόδικο και άνθρωπο χωρίς αιδώ, ενώ όπως τονίζει δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει πρόβλημα διαβίωσης για τον κ. Ψυχάρη και την οικογένειά του.

    Ο Παπαχρήστου στα «Νέα» κάνει λόγο για έναν εκδότη εντελώς αδύναμο και έρμαιο των καταστάσεων, που αρνείται να παραδεχθεί ότι ήρθε το «τέλος εποχής», ενώ όπως γράφει χαρακτηριστικά «Μία είναι η κίνηση που του απομένει-τη γνωρίζει καλύτερα παντός άλλου. Υπάρχει ένα ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη.

    Έχει τίτλο «Όσο μπορείς» (το καταγράφω για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα…):

    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,

    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…

    Υπάρχει και συνέχεια αλλά οι πρώτοι στίχοι ερμηνεύονται από όλους ως μια προτροπή-στον εμμονικό πλέον με την καρέκλα του-Σταύρο Ψυχάρη, ότι ήρθε η ώρα να φύγει.

    Ούτως η άλλως η πάλαι ποτέ πανίσχυρη λευκή γάτα των Ιμαλαΐων, έχει μεταμορφωθεί σε ένα άκακο κατσούλι, που δεν μπορεί πλέον ούτε να νιαουρίσει.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για την bohemian ζωή της Χριστίνας και της Σοφίας Ψυχάρη στο Λονδίνο



    ΣΧΟΛΙΑ