• Business

    Ο Ρονάλντο, ο Λε Μπρον Τζέιμς και το χλιδάτο Destiny Resort Villas των Παπαευαγγέλου στη Μύκονο


    «Πετράδι του στέμματος» στην πολυσχιδή, επιχειρηματική δράση που ασκείται στον τομέα των ακινήτων, από τον πολυσυζητημένο Ευάγγελου Παπαευαγγέλου και τα άλλα μέλη της οικογενείας του, θεωρείται το αστραφτερό Destiny Resort Villas, στην τριφηλή Μύκονο. Πρόκειται για ένα χλιδάτο συγκρότημα, υψηλών προδιαγραφών, το οποίο βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι και προορίζεται για εκείνους που θέλουν να ζήσουν «την απόλυτη εμπειρία της πολυτέλειας» σε συνδυασμό με την «εγγυημένη προστασία της ιδιωτικότητας».

    Αυτές τουλάχιστον είναι ορισμένες από τις «αρετές» που φροντίζει να επικοινωνεί μέσω της ιστοσελίδας του το ίδιο το Destiny Resort, απευθυνόμενο προς τους VIP πελάτες του, που επισκέπτονται το «νησί των ανέμων».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα σε εκείνους που έχουν διαμείνει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στο έκτασης πέντε στρεμμάτων συγκρότημα, με τις τρεις υπερπολυτελείς βίλες και τον έναν ξενώνα, συγκαταλέγονται ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως επίσης και ορισμένοι αστέρες του αμερικανικού ΝΒΑ, με πρώτο και καλύτερο τον ΛεMπρον Τζέιμς. Έχουν διαμείνει ακόμη και επιφανείς εκπρόσωποι του διεθνούς κινηματογράφου, αλλά και ισχυροί του χρήματος.

    Δεδομένων των συγκυριών που κυριαρχούν στη Μύκονο, η διαμονή σε τέτοιου είδους συγκροτήματα στην περίοδο της καλοκαιρινής αιχμής, μπορεί να κυμαίνεται από 20.000 έως 30.000 ευρώ την ημέρα. Ανάλογα με την προσφορά και κυρίως τη ζήτηση, η οποία συχνά-πυκνά δεν υπακούει στους οικονομικούς όρους της συμβατικής λογικής. Άλλωστε στη Μύκονο το «πόσο κάνει» είναι μια εντελώς ελαστική έννοια αποτίμησης.

    Στις δύο κόρες και τη σύζυγο

    Το Destiny Resort μπορεί να δίνει την αίσθηση ταυτοποίησης με την «επίμαχη» Destiny Επενδυτική, που εμπλέκεται στη υπόθεση πωλήσεων ακινήτων σε Κινέζους, με τη χρήση καρτών POS για τη μεταφορά κεφαλαίων, αλλά πρόκειται για μια ξεχωριστή εταιρική δραστηριότητα. Όσο ξεχωριστή μπορεί να είναι στην πραγματικότητα η επιχειρηματική δράση του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, με εκείνη των άλλων μελών της οικογενείας του.

    Κατά πληροφορίες το συγκρότημα της Μυκόνου, ανήκει στις δύο κόρες του Παπαευαγγέλου, Αικατερίνη-Μαρία και Μαρία-Χριστίνα, ενώ συμμετοχή φέρεται να έχει και η Μυκονιάτσσα σύζυγός του Σταυρούλα.

    Το project της ενοικίασης φαίνεται να έχει εκχωρηθεί σε διεθνές γραφείο που ειδικεύεται σε αυτό το αντικείμενο, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

     Η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών

    Πέραν τούτων και από δικαστικής πλευράς, με χθεσινή της παρέμβαση η Αρχή για τη προστασία από το ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» προχώρησε στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου και των εταιρειών του, που ενέχονται στις «επίμαχες» αγοραπωλησίες ακινήτων. Η δέσμευση αφορά φυσικά και τους κοινούς λογαριασμούς με άλλα μέλη της οικογενείας του.

    Όλα αυτά στον απόηχο του χθεσινού δημοσιεύματος του mononews.gr ότι ο Παπαευαγγέλου και οι κόρες του πρόκειται να εισπράξουν 1,7 εκατ. ευρώ από την Jumbo. Από τα προς διανομή μερίσματα  της εισηγμένης εταιρείας στην οποία η οικογένεια Παπαευαγγέλου κατέχει το 4,8% των μετοχών και από το μισθολογικό «μπόνους» του έως πρόσφατα Αναπληρωτή Αντιπροέδρου στην εισηγμένη εταιρεία. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονιζόταν ότι τα δύσκολα για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση Παπαευαγγέλου τώρα αρχίζουν, καθώς οι οικονομικοί εισαγγελείς Γιάννης Δραγάτσης και Θεολόγος Δελήβεης ανέλαβαν την έρευνα.

    Στον αστερισμό της πολυτέλειας

    Ανεξαρτήτως αυτών και σε ό,τι αφορά το Destiny Resort Villas, οι περιγραφές που γίνονται που γίνονται από την ιστοσελίδα του αναφέρουν μεταξύ των άλλων:

    Σε ένα θαυματουργό περιβάλλον, ανάμεσα στα σμαραγδένια νερά της θάλασσας και τον γαλάζιο ουρανό, αυτές οι πανέμορφα πολυτελείς βίλες της Μυκόνου προσφέρουν ένα παραδεισένιο καταφύγιο για τους ανθρώπους που αναζητούν μια μοναδική εμπειρία σε μερικές από τις πιο πολυτελείς ιδιωτικές πολυτελείς βίλες ενοικίασης στη Μύκονο.

    Οι βίλες έχουν σχεδιαστεί με αριστοτεχνική σχεδίαση για να σμικρύνουν αδιάκοπα τις γραμμές εσωτερικού-εξωτερικού χώρου με πάνω από 2.000 τετραγωνικά μέτρα ζωντανού χώρου και να απολαύσουν εκπληκτική θέα στο νερό και το ηλιοβασίλεμα.

    Το Destiny Resort Villas αποτελείται από μια αποκλειστική συλλογή τριών βιλών και ενός Ξενώνα συνολικής εσωτερικής επιφάνειας 980 τ.μ. και εξωτερικής επιφάνειας 5.000 τ.μ., προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον τρόπο ζωής. Όλες οι βίλες περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες, που περιβάλλονται από μεσογειακούς κήπους και με θέα στην παραλία.

    ΒΙΛΛΑ Α
    Αποτελείται από 5 ευρύχωρα υπνοδωμάτια: στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με king size κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένα μπάνια και δύο βεράντες με ενσωματωμένους καναπέδες, με θέα στη θάλασσα. Στο ισόγειο (επίπεδο πισίνας) υπάρχει Master Suite 40 τ.μ. και ιδιωτικό μπάνιο και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ΒΙΛΛΑ Β
    Αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια: στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο (2) master σουίτες 35 τ.μ. το καθένα με ιδιωτικά μπάνια και μεγάλη βεράντα με καναπέ, με θέα στη θάλασσα και μία (1) μεγάλη κρεβατοκάμαρα με κρεβάτι queen size και ιδιωτικό μπάνιο. Στο ισόγειο (επίπεδο πισίνας) υπάρχει Master of 50 τ.μ., με king size κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο.

    ΒΙΛΛΑ Γ
    Αποτελείται από τρία (3) ευρύχωρα υπνοδωμάτια: στον πρώτο όροφο υπάρχει μια Master Suite 80τμ, με ιδιωτικό σαλόνι και μεγάλο Jacuzzi στο μπαλκόνι για μέχρι 5 άτομα. Στο ισόγειο (πισίνα) υπάρχουν δύο (2) μεγάλα υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια.

    Ο ΞΕΝΩΝΑΣ
    Αποτελείται από
    δύο (2) ευρύχωρα υπνοδωμάτια: Μια Master Suite 40 τ.μ., με ιδιωτικό μπάνιο και εσωτερικό χώρο καθιστικού. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι king size, ιδιωτικό μπάνιο και ντουλάπα. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν την ιδιωτική είσοδο τους.



    ΣΧΟΛΙΑ