• Big Story

    Τσίπρας αλά… Ανδρέας Παπανδρέου για Ιόνια Οδό: Τα έργα αυτά ανήκουν στους πολίτες


    Τι εποχές… του Ανδρέα Παπανδρέου, θύμισε η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα, στο κόψιμο της  «κορδέλας» της Ιόνιας Οδού, την οποία εγκαινιάζει κομμάτι-κομμάτι, οργανώνοντας σόου επικοινωνιακού χαρακτήρα, σε μία προσπάθεια να φτιάξει ένα θετικό κλίμα ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ.

    «Είναι μεγάλη η χαρά μας καθώς παραδίδουμε οδικό έργο στρατηγικής σημασίας για την Ήπειρο, ένα έργο που βγάζει από την απομόνωση την Δυτική Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού.

    «Ένα όραμα για χιλιάδες πολίτες μιας ξεχασμένης γωνιάς της πατρίδας μας παίρνει σάρκα και οστά. Το έργο αυτό δίνει μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην ανάπτυξη, στο εμπόριο, στον τουρισμό και θα παίξει ρόλο στην ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας και της Ηπείρου», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

    «Σήμερα βρισκόμαστε όλοι εδώ και γιορτάζουμε μαζί, τα έργα αυτά ανήκουν στους πολίτες είναι καθήκον των κυβερνήσεων να διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και ευχαρίστησε όλους όσοι έκαναν πράξη την ολοκλήρωση των έργων, σημειώνοντας πάντως πως τα έργα ξεκίνησαν το 2006 και ολοκληρώνονται σήμερα από την κυβέρνηση.

    Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η κυβέρνηση καταφέρνει να αποδείξει πως τα μεγάλα έργα που αναβαθμίζουν και δίνουν πνοή στους πολίτες μπορούν να συμβαδίζουν με το δημόσιο συμφέρον και αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σήμερα τόνισε ο πρωθυπουργός.

    Ο πρωθυπουργός, το βράδυ, θα μεταβεί στην Καβάλα, όπου την Τετάρτη θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ. Στη συνέχεια θα παραστεί σε εκδήλωση για την υπογραφή της σιδηροδρομικής διασύνδεσης Καβάλας – Αλεξανδρούπολης – Μπουργκάς – Βάρνα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα διόδια σε Ιόνια και Ολυμπία Οδό – Ανεβαίνει το κόστος των μετακινήσεων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ- Οργή από τους «53» στην αγάπη Τσίπρα για τον Ανδρέα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αλέξης Τσίπρας στην Apivita: Οι αστεϊσμοί περί Μπαρτσελόνα και τα απρόοπτα



    ΣΧΟΛΙΑ