• Big Story

    Δραματική εξέλιξη: Νεκρή η 8χρονη Σάφι – Η μικρή Κύπρια θύμα του μακελειού στο Μάντσεστερ

    • NewsRoom
    Σάφι Ρόουζ Ρούσσος


    Ο θείος της 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσος (Saffie Rose Roussos), που συγκαταλέγεται μεταξύ των αγνοουμένων από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, Chris Roussou ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι η ανιψιά του είναι νεκρή: Αυτό ανέφερε αρμόδιος του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του κυπριακού ΥΠΕΞ στο ΑΠΕ –ΜΠΕ.

    Μέχρι στιγμής, το Κυπριακό Προξενείο στο Λονδίνο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το θάνατο του παιδιού. Στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ έχουν διακομισθεί η μητέρα και η αδελφή του. Το Προξενείο δεν έχει ως τώρα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.

    Yπενθυμίζεται ότι η 8χρονη Σάφι, ήταν η μικρότερη αγνοούμενη και ήταν αγγλοκυπριακής καταγωγής. Η μικρή Σάφι είχε πάει στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε με την μεγαλύτερη αδερφή της και τη μαμά της στο Manchester Arena. Μια φίλη της οικογένειας συμμεριζόμενη την αγωνία των δικών της ανθρώπων ανάρτησε στο facebook ένα ποστ στο οποίο ανέφερε ότι: «Η φίλη μου Λίζα και οι κόρες της Ασλι και Σάφι, ήταν στην συναυλία χθες το βράδυ. Η Σάφι Ρόουζ είναι 8 χρονών και ακόμα αγνοείται. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ασλι είναι στο νοσοκομείο με τραύματα από θραύσματα που δεν είναι απειλητικά για την ζωή τους αλλά η Σάφι αγνοείται. Αν μπορείτε μοιραστείτε αυτό το ποστ για να την βρούμε. Η Σάφι Ρόουζ Ρούσος είναι 8 χρονών».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάντσεστερ: Τζιχαντιστής αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης- «Αυτή είναι μόνο η αρχή» (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ