• Big Story

    Λουκάς Παπαδήμος: Το συγκλονιστικό video που δείχνει αιμόφυρτο τον πρώην πρωθυπουργό

    • NewsRoom


    Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε μόλις λίγες στιγμές μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

    Αν και η εικόνα του βίντεο, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είναι θολή, ο Λουκάς Παπαδήμος φαίνεται να είναι αιμόφυρτος και με ανοιχτό τραύμα στον δεξιό του μηρό πάνω στο φορείο. Το παντελόνι του φαίνεται να είναι σκισμένο ακριβώς σε εκείνο το σημείο που τοποθετήθηκε ο φάκελος που εξεράγη.

    papadimos

    Ο πρώην πρωθυπουργός έπειτα από χειρουργικό καθαρισμό των τραυμάτων του, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

    papadimos

    Υπενθυμίζεται ότι η «Ακαδημία Αθηνών» φέρεται να είναι ο αποστολέας του φακέλου που περιείχε εκρηκτική ύλη τον οποίο άνοιξε ο πρώην πρωθυπουργός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και οι συνοδοί του.

    Το ιατρικό ανακοινωθέν

    Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία. Οι συνοδοί του έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

    Η δήλωση του αυτόπτη μάρτυρα

    Αυτόπτης μάρτυρας της έκρηξης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι η έκρηξη «ήταν σαν μικρός σεισμός».

    Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ

    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την οργή του για την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού.

    Στην δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει:

    «Καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου. Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Καλώ, ταυτόχρονα, την Κυβέρνηση και τις Αρχές Ασφαλείας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λουκάς Παπαδήμος: Ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσή Αυγή είναι ο λόγος που έκλεισαν τα επείγοντα και όχι ο Παπαδήμος (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ράγισαν τα τζάμια της Mercedes που επέβαινε ο Παπαδήμος



    ΣΧΟΛΙΑ