• Big Story

    Ειρήνη Αγαπηδάκη: H απαρχαιωμένη Φώφη και το απαρχαιωμένο ΠΑΣΟΚ

    • Contributor
    Eιρήνη Αγαπηδάκη

    Ειρήνη Αγαπηδάκη


    Το ΠΑΣΟΚ λέει είναι υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας λέει, αρκεί να πάνε όσοι ενδιαφέρονται λέει, να κάνουν αίτηση λέει, να ταυτοποιηθούν λέει, να πάρουν μυστικό κωδικό λέει και να τον χρησιμοποιήσουν επιτέλους για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά. ΟΥΦ!

    Δηλαδή, προτείνει μια απαρχαιωμένη γραφειοκρατική διαδικασία, σαν αυτές που πας και στήνεσαι όλη μέρα σε μια ουρά και ταλαιπωρείσαι για να πάρεις ένα παλιόχαρτο που δε θα έπρεπε καν να χρειάζεται. Πώς ήταν αυτό με τον κλειδάριθμο στις εφορίες; Αυτό και ακόμη χειρότερα. Ηλεκτρονική ψηφοφορία, σημαίνει διευκόλυνση, σημαίνει ενίσχυση της δημοκρατικότητας, σημαίνει η χώρα πάνω από το κόμμα.

    Υπάρχουν τόσα μέσα ταυτοποίησης σήμερα (αν δεν τα γνωρίζουν στο ΠΑΣΟΚ, ας ρωτήσουν 2-3 δεκαοχτάρηδες), που ειλικρινά είναι να απορείς, πως η Φώφη Γεννηματά διεκδικεί την αρχηγία του Νέου Φορέα, αν δεν έχει επαφή με τη σημερινή πραγματικότητα. Ο τρόπος που βλέπουν οι υποψήφιοι τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, είναι αντιπροσωπευτικός του πως βλέπουν τον ρόλο τους σε σχέση με τη χώρα. Το λες και κριτήριο για την ψήφο σου.



    ΣΧΟΛΙΑ