• Big Story

    Ιβάν Σαββίδης: Έχει τον Μπόμπολα στο… περίμενε! – Εισηγήσεις να μην υποβάλει προσφορά για τον Πήγασο

    Ιβάν Σαββίδης

    Ιβάν Σαββίδης


    Εις μάτην περίμενε και περιμένει ο κ. Φώτης Μπόμπολας να λάβει σήμερα στα χέρια του την πρόταση που είχε δεσμευτεί να υποβάλλει ο Ιβάν Σαββίδης για τον Όμιλο.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο επιχειρηματίας αποφάσισε να μην καταθέσει την πρότασή του στον κ. Μπόμπολα, τον οποίο δεν έχει ενημερώσει ακόμη για το τι θα πράξει και πότε.

    Καλά ενημερωμένες πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ το σκέφτηκε ξανά, εδικά μετά από τις παρεμβάσεις στενών συνεργατών του, που του είπαν να μην δεσμευτεί χρονικά και να σκεφτεί πολύ σοβαρά την εμπλοκή του. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το mononews, κάποιοι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη του εισηγούνται να μην καταθέσει προσφορά για τον Πήγασο, καθώς τα χρέη είναι πολύ μεγάλα.

    Παρεμβάσεις που φέρεται να λειτούργησαν καταλυτικά και ώθησαν τον κ. Σαββίδη στο να ανακρούσει πρύμνη σε ότι είχε να κάνει με την υποβολή συγκεκριμένης πρότασης σήμερα.
    Όπως είχε γίνει γνωστό υπήρχε ήδη μια αρχική πρόταση η οποία θα ίσχυε μετά την επαλήθευση των στοιχείων από τους λογιστές του, τα οποία είχε δώσει η πλευρά Μπόμπολα.
    Μόνο που εκτός από τους δύο ισχυρούς, η πρόταση του Ιβάν θα πρέπει να γίνει δεκτή και από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έχουν δανειοδοτήσει τον «Πήγασο».

    Την ίδια στιγμή ο Όμιλος «βράζει» αφού παρά τις διαβεβαιώσεις της εργοδοσίας δεν καταβλήθηκε σήμερα στους εργαζόμενους το 15ήμερο που είχε υποσχεθεί η εργοδοσία.
    Γεγονός που καταδεικνύει την ταμιακή αδυναμία του «Πήγασος» τον τελευταίο εδικά χρόνο, αφού πλέον το προσωπικό μετράει τέσσερις μήνες «μέσα».

    Κάποιοι λένε ότι τα επόμενα 24ωρα θα αποδειχθούν καθοριστικά για την πρόταση Σαββίδη, η οποία προς το παρόν παραμένει σε…ύπνωση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Π. Τόμσεν: Κάναμε συνεχώς λάθη με την Ελλάδα – Θα χρειαστεί χρόνια για να μειωθεί η ανεργία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμεών Παληός-Νικόλας Μαρτίνος: Έδωσαν τα χέρια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάθης Ψάλτης: Το συγκινητικό αντίο της Καίτης Φίνου στον αγαπημένο της φίλο



    ΣΧΟΛΙΑ