• Big Story

    Θωμάς Λιακουνάκος: Κυκλοφορεί ανάμεσά μας χωρίς βραχιόλι!

    Θωμάς Λιακουνάκος

    Θωμάς Λιακουνάκος


    Αέρα ελευθερίας αναπνέει πλέον ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς Λιακουνάκος αφού εδώ και λίγες ημέρες «απαλλάχθηκε» από το ηλεκτρονικό βραχιόλι που φορούσε στο πόδι του και πλέον κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

    Το κυκλοφορεί βέβαια είναι σχετικό, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει θεαθεί σε κάποιο στέκι του Ψυχικού να απολαμβάνει τον καφέ του η ένα δείπνο με την σύζυγό του κ. Νατάσα Λιακουνάκου.

    Την απόφαση για την απαλλαγή του από το «βραχιόλι» έλαβε το Δικαστικό Συμβούλιο που έκρινε ότι ο επιχειρηματίας θα πρέπει να καταβάλλει ένα εκατομμύριο ευρώ ως εγγύηση, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα τη3ς περιοχής του.

    Το ποσό σύμφωνα με πληροφορίες κατεβλήθη και εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος μπορεί επιτέλους να βγει έξω από το διαμέρισμα του Ψυχικού και να μεταβεί στα γραφεία της εταιρία του η να πραγματοποιήσει ραντεβού με τους δικηγόρους του, εκτός κατοικίας.

    Λιακουνάκος
    Ο Θωμάς Λιακουνάκος με τη σύζυγό του Νατάσα, σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

    Ήταν μια απόφαση που ανέβασε λένε οι φίλοι του ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του επιχειρηματία, αφού πλέον μπορεί να κινείται ελεύθερα και να ταξιδέψει εντός των συνόρων.

    Παρά την νέα δίωξη και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα για την υπόθεσή του και τους 250.000 φακέλους από τους υπολογιστές του, οι οποίοι δεν έχουν καν ελεγχθεί, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για το δίκιο του.

    Η καθημερινότητά του άλλαξε προς το καλύτερο και όπως έλεγε ένας φίλος του «το σπίτι του Θωμά θα πάψει πλέον να είναι κέντρο διερχομένων που μαζεύονταν αναγκαστικά αφού ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό».

    Μάλιστα, μπορεί όπως ακούγεται να αποδράσει φέτος το Πάσχα για κάποιο νησί-μπορεί και την Μύκονο αν και κάποιοι το αποκλείουν-μαζί με την Νατάσα Λιακουνάκου και φιλική συντροφιά.

    Ούτως η άλλως μπορεί πλέον να απολαύσει ξανά ένα δείπνο στην αγαπημένη του «Ράτκα» ή σούσι στο Hama της Γλυφάδας, ως ένας «σχετικά» ελεύθερος άνθρωπος…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανδρέας Παναγιώτου: Πώς έχασε 20.000.000 λίρες πουλώντας το ακριβότερο σπίτι του Λονδίνου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόνι Καλημέρης: Η αποκαθήλωση ενός υπερτιμημένου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπύρος Νιάρχος: Χώρισε με την Ιζαμπέλ Μπίσερ



    ΣΧΟΛΙΑ