ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους έπειτα από την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδας, στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο πιλότος φαίνεται πως προσπάθησε να κάνει έκτακτη προσγείωση καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του nafpaktianews.gr, ο ένας εκ των δυο επιβαινόντων απεγκλωβίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του, ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, και ο πρώτος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι δύο νεκροί ήταν ηλικίας 50 και 55 ετών, ενώ ο ένας εκ των επιβαινόντων ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το αεροσκάφος ήταν τύπου Piper (PA 28) και μαζί με ένα ακόμα ίδιο αεροπλάνο εκτελούσαν το δρομολόγιο Κωπαΐδα – Μεσολόγγι – Κωπαΐδα. Πάνω από το Ευπάλιο, από το δεύτερο αεροσκάφος ειδοποίησαν τις αρχές πως το προπορευόμενο έκανε αναγκαστική προσγείωση.
Μάλιστα, «σηκώθηκε» και ένα ελικόπτερο τύπου Agusta Bell, προκειμένου να συνδράμει στη μεταφορά των τραυματιών, ωστόσο δεν χρειάστηκε καθώς είχαν ήδη φτάσει στο κέντρο υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.