ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ένα αγωνιώδες θρίλερ με δεκάδες εγκλωβισμένα άτομα σε σπίτια εξελίσσεται η κατάσταση στο Μάτι Αττικής , καθώς δεκάδες σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ τα τηλέφωνα της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δεν έχουν σταματήσει να δέχονται κλήσεις για βοήθεια.

Αργά το βράδυ όπως έγινε γνωστό από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας τέθηκαν σε επιφυλακή τα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, ΚΑΤ και Σισμανόγλειο. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου προσωπικού του ΕΚΑΒ, έχουν γίνει ήδη 20 παρεμβάσεις για απεγκλωβισμό ατόμων με εγκαύματα, ενώ τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καραβίας (Eurobank): «Δεν αρκεί να μοιράζουμε την πίτα, πρέπει να μεγαλώσουμε την οικονομία» – Ανάγκη για παραγωγικές επενδύσεις
- Η Σίλια Κριθαριώτη με τον Παναγιώτη Τσάκο στο επικό Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ
- Νέα κυβερνοεπίθεση στα σούπερ μάρκετ: Καταψύκτες στους 55 βαθμούς – Τρόφιμα εκατομμυρίων στα σκουπίδια
- Πλάκα: Απολογούνται οι 3 κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς – «Είμαι συντετριμμένος, δεν φταίω εγώ» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.