• Big Story

    Κοντομηνάς-Αλαφούζος και Σαββίδης-Βαρδινογιάννης: Συμφώνησαν οι πρώτοι, συζητούν οι δεύτεροι


    Μια ανάσα από την τελική συμφωνία για την γέννηση ενός τηλεοπτικού «γίγαντα» φέρονται να βρίσκονται οι κ.κ Δημήτρης Κοντομηνάς και Γιάννης Αλαφούζος, μετά από συνεχή μυστικά ραντεβού τις τελευταίες ημέρες.

    Την ίδια στιγμή ο νεοεισελθείς μετά την αποχώρηση-αποπομπή Καλογρίτσα Ιβάν Σαββίδης συζητάει με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την απόχτηση του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου του STAR, ώστε να μην χρειαστεί να αναζητήσει στούντιο, τεχνικούς και δημοσιογράφους.

    Εννοείται ότι θα μπουν μέσα και σε καίριες θέσεις οι δικοί του άνθρωποι, μένει όμως πρώτα να ευοδωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, που έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους επαφές.

    Ο κ. Σαββίδης φέρεται να ζητάει το 60%, αφήνοντας το 40% στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία προς το παρόν εξετάζει την πρότασή του σοβαρά.

    Από την άλλη σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Κοντομηνάς και Αλαφούζος φέρεται να τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις, που πιθανόν να γίνουν και εντός της εβδομάδας που διανύουμε.

    Το παρασκήνιο κάνει λόγο για ένα deal όπου ο καθείς τους μπαίνει σε ΣΚΑΙ και Alpha αντίστοιχα με ένα ποσοστό της τάξης του 50%, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα τηλεοπτικό κολοσσό, που τα έχει όλα. Δυνατή ενημέρωση, πολύ καλό ψυχαγωγικό τομέα και ένα πρόγραμμα τόσο γεμάτο, που το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν οι ισορροπίες.

    Η δεδομένη καλή θέληση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, συνηγορεί στο ότι η συμφωνία είναι σχεδόν κλεισμένη και το μόνο που απομένει είναι οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και εκπομπές και ένα νέο πρόγραμμα που θα κρατάει ισορροπίες, ενώ θεωρείται σίγουρη η μετάβαση των εργαζομένων στου ΣΚΑΙ στις εγκαταστάσεις του Alpha, στην Παλλήνη.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θέμα του ποιος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του νέου σταθμού, με τις απόψεις να διίστανται επί του παρόντος και τον Αντώνη Σρόιτερ με την Σία Κοσσιώνη να ακονίζουν τα «όπλα» τους σε αυτή την άτυπη μάχη που θα έχει πιθανότατα έναν νικητή.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/kivernisi-ta-dini-ola-stous-neous-kanalarches-mavro-stous-paleous-amesa/78993

    http://www.mononews.gr/ola-ta-onomata-gia-ton-epikimeno-anaschimatismo-ti-pezi-pappa-ke-giati-o-kouvelis-pai-sto-esoterikon/79068



    ΣΧΟΛΙΑ