• Πολιτική

    Γιλντιρίμ: Γιατί ο Τσίπρας μιλά για τους Έλληνες στρατιωτικούς και όχι για τους «8»;

    • NewsRoom
    Γιλντιρίμ

    Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ


    Στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, αλλά και στους οκτώ Τούρκους που κατέφυγαν στην  Ελλάδα, αναφέρθηκε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, εξαπολύοντας επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

    Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, ο Γιλντιρίμ επέκρινε, μάλιστα, τον Έλληνα ομολογό του επειδή ζητά να απελευθερώσει η Άγκυρα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο τον Μάρτιο, την ώρα που η Ελλάδα έχει γίνει «καταφύγιο» πραξικοπηματιών.

    «Γιατί (ο Αλέξης Τσίπρας) δεν αναφέρεται σε αυτό το ζήτημα;», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Εκείνοι έκαναν πραξικόπημα στην Τουρκία, σκότωσαν ανθρώπους, έβλαψαν μια χώρα».

    «Τώρα αυτοί οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης και η Δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι. Εμείς δεν παρεμβαίνουμε στη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιλντιρίμ για τους Δημήτρη Κούκλατζη και Αγγελο Μητρετώδη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευχές και συγκίνηση κατά την επίσκεψη του μητροπολίτη Ανδριανουπόλεως στο κελί των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προειδοποίηση Κοτζιά στην Τουρκία: «Θα χαθούν και δικοί τους στρατιωτικοί»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Καμμένος-Γκλέτσος από τα φυλάκια: Η σκέψη όλων μας στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς



    ΣΧΟΛΙΑ