• Ελλάδα

    Τετάρτη βράδυ η ψηφοφορία στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης

    • NewsRoom
    βουτσης

    Νίκος Βούτσης


    Την Τετάρτη το βράδυ θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

    Η εξέλιξη αυτή ανατρέπει τα προβλεπόμενα για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την συγκυβέρνηση.

    Οπως ενημέρωσε ο Νίκος Βούτσης, το πρωί της Δευτέρας θα διεξαχθεί έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων, ενώ την Τρίτη το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση και να ολοκληρωθεί μία ημέρα μετά.

    Ετσι, η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης και όχι το βράδυ της Πέμπτης όπως αναμενόταν αρχικά.

    Τη σχετική απόφαση αναμένεται να πάρει αύριο η Διάσκεψη των Προέδρων, όπως είπε, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής.

    Σημειώνεται πως ψήφος εμπιστοσύνης μπορεί να ζητηθεί οποτεδήποτε από την κυβέρνηση και η συζήτηση στη Βουλή αρχίζει δύο ημέρες μετά την υποβολή της σχετικής πρότασης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ με τις 151 ψήφους εμπιστοσύνης – Σε ποιους ελπίζει ο Τσίπρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bloomberg: Αυξάνονται οι πιθανότητες για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ