ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πάρτι των μετοχών και η αστυνομία, το μυστικό του Στάσση και της ΔΕΗ, τα χρόνια πολλά του Τόλη και οι φέτες Σβαν, οι κρίσιμες ώρες για Παπανδρέου-Μουζάκη-Θάνου, το transformation της Metlen, ποιοι είναι έξαλλοι με τον Τσάφο, και η χαρισματική εγγονή του Προκοπίου
Ακόμη μια αποχώρηση από τον όμιλο της Folli-Follie σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα, καθώς, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο κύριος Γιώργος Αλαβάνος, Διευθυντής Λογιστηρίου του Ομίλου, αποχώρησε από την Εταιρεία την 31.8.2018.
Ο κ. Αλαβάνος εργάστηκε στην Eταιρεία για 24 έτη και υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης καθ’ όλη την εργασιακή του πορεία. Ο κύριος Αλαβάνος θα παραμείνει στη διάθεση της Εταιρείας για το μεταβατικό στάδιο έως το τέλος του έτους, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει.
Τα καθήκοντα του κ. Αλαβάνου αναλαμβάνει ο κύριος Χάνδρος Επαμεινώνδας με άμεση ισχύ. Ο κ. Χάνδρος έχει σπουδές στο Accounting & Finance και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Internal Audit & Management από το Cass Business School of London.
Έχει πολυετή εμπειρία ως Financial Controller και Audit/Compliance Director σε μεγάλες Πολυεθνικές και Ελληνικές Εταιρείες, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Λονδίνο συγχαίρει την Κοπεγχάγη για τη συμφωνία για τη Γροιλανδία
- Ρωσία: Η Μόσχα θα εντείνει τις επιθέσεις της κατά του Κιέβου
- Γεραπετρίτης: Στόχος της ελληνικής προεδρίας στο ΣΑ του ΟΗΕ η ενίσχυση της διαβούλευσης για ειρηνική επίλυση των διαφορών
- Φρίντριχ Μερτς: Ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή του CDU στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.