ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εισήχθη σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαξίμου «ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.
Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.»
Η επέμβαση διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα και ήταν επιτυχής. O ασθενής οδηγήθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του 5ου ορόφου για να συνεχιστεί η παρακολούθηση από τους γιατρούς.
Σε γενικές γραμμές ανάλογα περιστατικά παραμένουν για ολιγόωρη παρακολούθηση και σπανιότερα απαιτείται 24ωρη παραμονή στο νοσοκομείο.
Σε ό,τι αφορά τον κ. Τσίπρα, οι πληροφορίες λένε πως η κατάστασή του είναι πολύ καλή, γεγονός που ίσως συντομεύσει τον χρόνο νοσηλείας και το εξιτήριό του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυτιληναίος: «Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να οικοδομήσει μια εθνική αμυντική βιομηχανία» – Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις της METLEN
- LAMDA Development: Πολλαπλασιάζουμε το καλό με κάθε μας πράξη!
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,2% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το α’ τρίμηνο
- Όμιλος ΔΕΗ: Μαζί με τον Οργανισμό Hydropower Sustainability Alliance εγκαινιάζουν νέα συνεργασία
