Έλληνας είναι ο εφοπλιστής ο οποίος θα προχωρήσει στην εξαγορά των 7 containerships που έθεσε προς πώληση η Diana Containerships, συμφερόντων του Συμεών Παληού. Αυτό αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr

 

Όπως είχε γράψει χθες το mononews.gr  η Diana Containerships ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία πώλησης που θα της επιτρέψει να πουλήσει μέχρι και επτά πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων του στόλου της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τα 7 containerships θα αγοραστούν από έναν πολύ μεγάλο Έλληνα εφοπλιστή, ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι χαμηλών τόνων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εφοπλιστής αυτός, έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε μαζικές αγορές πλοίων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου που κινείται στην αγορά, είναι πως πριν από μερικούς μήνες είχε προχωρήσει στην εξαγορά 6 πλοίων ταυτόχρονα, από μία ναυτιλιακή η οποία χρεωκόπησε.

Αυτή τη φορά, ο εφοπλιστής θα δώσει 104 εκατομμύρια δολάρια για να περάσουν στην κατοχή του τα 7 containerships του κ. Παληού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόλυς Χατζηιωάννου: Στρατηγικές business από τον εφοπλιστή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυστικός Grimaldi: «Γιατί οι τράπεζες ρίχνουν λεφτά σε επί χρόνια ζημιογόνες ναυτιλιακές;»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λ. Πατίτσας: Η μεγάλη επιστροφή στο ξηρό φορτίο και τα σχέδια της Atlas Bulk