• Big Story

    Αποκλειστικό: Έλληνας εφοπλιστής αγοράζει τα 7 containerships του Συμεών Παληού

    ναύλοι ναυλαγορά ναυτιλία

    Το φορτηγό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων “YM Los Angeles” της Diana Containerships είναι χωρητικότητας 4.932-teu και κατασκευής του έτους 2006


    Έλληνας είναι ο εφοπλιστής ο οποίος θα προχωρήσει στην εξαγορά των 7 containerships που έθεσε προς πώληση η Diana Containerships, συμφερόντων του Συμεών Παληού. Αυτό αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr

     

    Όπως είχε γράψει χθες το mononews.gr  η Diana Containerships ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία πώλησης που θα της επιτρέψει να πουλήσει μέχρι και επτά πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων του στόλου της.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τα 7 containerships θα αγοραστούν από έναν πολύ μεγάλο Έλληνα εφοπλιστή, ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι χαμηλών τόνων.

    Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εφοπλιστής αυτός, έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε μαζικές αγορές πλοίων.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου που κινείται στην αγορά, είναι πως πριν από μερικούς μήνες είχε προχωρήσει στην εξαγορά 6 πλοίων ταυτόχρονα, από μία ναυτιλιακή η οποία χρεωκόπησε.

    Αυτή τη φορά, ο εφοπλιστής θα δώσει 104 εκατομμύρια δολάρια για να περάσουν στην κατοχή του τα 7 containerships του κ. Παληού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόλυς Χατζηιωάννου: Στρατηγικές business από τον εφοπλιστή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυστικός Grimaldi: «Γιατί οι τράπεζες ρίχνουν λεφτά σε επί χρόνια ζημιογόνες ναυτιλιακές;»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λ. Πατίτσας: Η μεγάλη επιστροφή στο ξηρό φορτίο και τα σχέδια της Atlas Bulk



    ΣΧΟΛΙΑ