• Big Story

    Αυτός είναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην ομάδα διαχείρισης του «Αγία Ζώνη ΙΙ»


    «Δυσάρεστη οσμή» φαίνεται πως έχει η υπόθεση του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» που βούλιαξε και μόλυνε τον Σαρωνικό. Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τις τελευταίες ημέρες, διάφορες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία «Αγία Ζώνη Ναυτιλιακή Εταιρεία»,  που ευθύνεται για την τεράστια οικολογική καταστροφή στην Αττική, προκαλώντας ταυτόχρονα και οξύτατη πολιτική αντιπαράθεση.

    Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε μια σοβαρότατη καταγγελία με αφορμή τη ρύπανση του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγιά Ζώνη ΙΙ». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος συμμετείχε σε «debate» με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στον ΣΚΑΪ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση, τονίζοντας ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

    «Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας» είπε. «Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα, όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει διαρροή. Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε, αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο κ Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

    Ποιο είναι όμως αυτό το πρόσωπο για το οποίο μίλησε ο κ. Γεωργιάδης;

    Με τον Θεόδωρο Κουντούρη στο ρόλο του προέδρου, αντιπρόεδρο τον γιο του, Φίλιππο, Member οf Board Directors την Ευαγγελία Κουντούρη, και γραμματέα την Ασπασία Κουντούρη, γίνεται αντιληπτό πως η εταιρεία FOS Petroleum S.A είναι μία οικογενειακή επιχείρηση. Επίσης, ο Βασίλης Σταύρου αναγράφεται ως General Director of Maritime Section & Shipping Agency Office.

    Από το επίσημο site φαίνεται επίσης ότι Shipping Agent είναι κάποιος ονόματι Μάνθος Γιουρτζόγλου ο οποίος προφανώς έχει κι αυτός κάποιον σημαίνοντα ρόλο στην εταιρεία, πέραν της οικογένειας καθώς σε αυτόν καταλήγουν τα email της εταιρίας με το info… δηλ. τo [email protected].

    Το «σαπάκι», το... ελλιπές ρεπορτάζ του Βαξεβάνη και οι ύβρεις κατά του Σαμαρά 268093 photo

    Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι ο Μάνθος Γιουρτζόγλου κατοικεί στο Πέραμα, είναι φανατικός οπαδός του Περαμαϊκού της οποίας πρόεδρος είχε διατελέσει και κάποιος από την οικογένεια Κουντούρη.  Μαθαίνουμε επίσης ότι ο Γιουρτζόγλου είναι συγγραφέας και ποιητής, έχει εκδώσει και βιβλία μάλιστα αλλά και ότι ανήκει στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, είχε και εκπομπή στην ΕΡΤ Open, το εγχείρημα μιας ομάδας ανθρώπων που έκαναν επανάσταση όταν έκλεισε η ΕΡΤ.

    Φωτογραφία του Μάνθος Γιουρτζόγλου.

    Φωτογραφία του Μάνθος Γιουρτζόγλου.

    Σύμπτωση; Μπορεί… Γιατί αν δεν είναι τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα με τις άδειες που έπαιρνε το πλοίο για να μεταφέρει καύσιμα.

    Κουρουμπλής: Δεν θα χρεώσω το όνομά μου με τέτοια πράγματα

    «Έσκασε η βόμβα του κ. Γεωργιάδη αλλά δεν μας σκότωσε» απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας, ενώ επεσήμανε ότι το πρώτο σκάφος του λιμενικού έφτασε στο σημείο ένα τέταρτο μετά το σήμα SOS που εξέπεμψε το πλοίο. «Δεν έχουμε κανένα λόγο. Εγώ το όνομά μου δεν θα το χρεώσω με τέτοια πράγματα», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

    ΣΥΡΙΖΑ: Ο Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό

    Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό», καθώς «σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην «ομάδα διαχείρισης» του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη» και πως «τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια κόντρα Κουρουμπλή – Γεωργιάδη για την καταστροφή του Σαρωνικού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καθηγητή τοξικολογίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Έγκυες και ευπαθείς ομάδες μην πλησιάζουν καν στις μολυσμένες παραλίες



    ΣΧΟΛΙΑ