• AUTO

    Στην Aston Martin ο Αλόνσο!


    Ένας ακόμη πρωταθλητής δίπλα στο Λανς Στρολ, η Aston Martin καλύπτει το κενό του Φέτελ με τον εξίσου έμπειρο Φερνάντο Αλόνσο.

    Η Aston Martin ανακοίνωσε πως ο Φερνάντο Αλόνσο θα ενταχθεί στην ομάδα το 2023 με πολυετές συμβόλαιο. Όλη η εταιρεία είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα φέρει στην ομάδα την απίστευτη εμπειρία και την ικανότητα του Ισπανού πρωταθλητή. Η πρόσληψη ενός ξεχωριστού ταλέντου όπως ο Φερνάντο είναι μια σαφής δήλωση προθέσεων από έναν οργανισμό που έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει μια νικήτρια ομάδα της Formula 1.

    Ο Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα της Aston Martin χρησιμοποιεί ξεκάθαρα την ενέργεια και τη δέσμευσή της για να κερδίσει και επομένως είναι μία από τις πιο υποσχόμενες ομάδες στη Formula 1 σήμερα. Γνωρίζω τον Λόρενς και τον Λανς πολλά χρόνια και είναι προφανές ότι έχουν τη φιλοδοξία και το πάθος να πετύχουν. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα να προσελκύει συστηματικά σπουδαίους ανθρώπους με εμπειρία στις νίκες και γνωρίζω την τεράστια επένδυση σε εγκαταστάσεις και πόρους στο Silverstone. Κανείς στη Formula 1 σήμερα δεν επιδεικνύει μεγαλύτερο όραμα και απόλυτη δέσμευση για τη νίκη, και αυτό την κάνει μια πραγματικά συναρπαστική ευκαιρία για μένα. Έχω ακόμα τη φιλοδοξία να αγωνιστώ και θέλω να γίνω μέρος ενός οργανισμού που έχει δεσμευτεί να μάθει, να εξελιχθεί και να πετύχει. Σκοπεύω να κερδίσω ξανά σε αυτό το άθλημα και ως εκ τούτου πρέπει να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου φαίνονται σωστά».

    Ο επικεφαλής της εταιρείας, ο βαθύπλουτος Καναδός Λώρενς Στρολ, πατέρας του οδηγού Λανς Στρολ τόνισε: «Γνωρίζω και θαύμαζα το Φερνάντο για πολλά χρόνια και ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι είναι ένας αφοσιωμένος νικητής όπως εγώ. Έχω βάλει σκοπό να συγκεντρώσω τους καλύτερους ανθρώπους και να αναπτύξω τους κατάλληλους πόρους και οργάνωση για να πετύχω σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό άθλημα και αυτά τα σχέδια διαμορφώνονται τώρα στο Silverstone. Ως εκ τούτου, φαινόταν φυσικό να προσκαλέσουμε τον Fernando να συμμετάσχει στην ανάπτυξη μιας νικήτριας ομάδας, και πολύ γρήγορα διαπιστώσαμε στις πρόσφατες συνομιλίες μας ότι έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες και αξίες, και ήταν λογικό και εύκολο να επιβεβαιώσουμε την επιθυμία μας να συνεργαστούμε».

    Διαβάστε επίσης:

    F1 Ουγγαρία: Νίκη – τίτλος για Φερστάπεν!

     



    ΣΧΟΛΙΑ