• AUTO

    Ο Δήμος Κύθνου απέκτησε ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

    ηλεκτρικά αυτοκίνητα που παραδόθηκαν στον Δήμο Κύθνου


    Με την προσθήκη των 2 Nissan LEAF στον στόλο του, ο Δήμος της Κύθνου θα ενισχύσει την Τεχνική Υπηρεσία και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ενώ με το ηλεκτρικό Addax, που είναι διαμορφωμένο ως απορριμματοφόρο με ανατρεπόμενο κάδο, θα ενισχύσει την υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών αποβλήτων και το πρόγραμμα αποκομιδής πόρτα-πόρτα από τις επιχειρήσεις εστίασης.

    Με αυτονομία που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα, το LEAF είναι εξοπλισμένο με το ProPILOT, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας.

    Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά ADDAX μπορούν να κινηθούν  σχεδόν οπουδήποτε, έχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα στις δύσκολες συνθήκες των πόλεων. Λειτουργικά και ανθεκτικά, μπορούν να φέρουν  εις πέρας οποιαδήποτε εργασία,  σε σχέση  με άλλα ηλεκτρικά  οχήματα.

    Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα των φορτηγών Addax, είναι ότι μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία ή οργανισμού. Τα ελαφρά φορτηγά Addax, εκτός από αμιγώς ηλεκτροκίνητα είναι και ήσυχα. Αποτελούν τον ιδανικό στόλο οχημάτων κοινής ωφέλειας, για τις πόλεις που επιθυμούν να στραφούν στην βιώσιμη κινητικότητα, προστατεύοντας τους κατοίκους τους  τόσο από τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων, όσο και από την ηχορύπανση.

    Οι καμπίνες αυτών  είναι από τις υψηλότερες (2 μέτρα) και πιο ευρύχωρες (1,4 μέτρα) στην αγορά και εξοπλίζονται με  διπλό σύστημα ανάρτησης, τόσο εμπρός όσο και πίσω. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο Βέλγιο, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος χρήσης (συντήρηση, καύσιμα και έκτακτες βλάβες), κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για στόλους οργανισμών, Δήμων και Περιφερειών.

    Διαβάστε επίσης

    Nissan LEAF: Πάνω από 200.000 χιλιόμετρα χωρίς σταγόνα βενζίνης

    Nissan: Ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές

    Μια μεγάλη μπαταρία για τα φώτα του δέντρου!

     



    ΣΧΟΛΙΑ