• AUTO

    Όταν η Fiat συνάντησε τη Bulgari…

    Fiat


    Υπάρχουν κάποια πολύτιμα πράγματα από την καθημερινή μας ζωή που πολύ εύκολα θα τα χαρακτήριζες μπιμπελό. Είναι σαν να δίνουν ένα άλλο στίγμα στο βίο μας, σαν να θέλουν να μας φτιάξουν τη διάθεση με την ύπαρξή τους. Τι κοινό μπορούν να έχουν η Fiat, το 500αράκι και η Bulgari; Τώρα θα το μάθετε… Σχεδόν 1.600 εκπληκτικές μινιατούρες του ιστορικού Fiat 500F (σε σκάλα 1:6 και 1:12) θα κοσμούν πλέον τις βιτρίνες 300 μπουτίκ Bulgari σε όλο τον κόσμο. Τα μικρά άσπρα αυτοκίνητα 500 με χρυσές λεπτομέρειες είναι αναπαραγωγή του δημοφιλέστερου Fiat 500 όλων των εποχών, της έκδοσης F που κατασκευάστηκε από το 1965 έως το 1972. Πρόκειται για το ίδιο μοντέλο που προστέθηκε στη μόνιμη συλλογή έργων τέχνης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

    Fiat

    Το 500 ταιριάζει σαν μεταξένιο γάντι στην καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Bulgari “Διακοπές στη Ρώμη”, αντλώντας έμπνευση από την ομώνυμη γνωστή ταινία με πρωταγωνιστές τους Όντρεϊ Χέπμπορν και Γκρέγκορι Πεκ, έναν ύμνο στα υπέροχα πολιτιστικά μνημεία της αιώνιας πόλης.

    Η ακαταμάχητη γοητεία των πολύχρωμων σχεδίων της νεαρής και πετυχημένης σχεδιάστριας Λότα Νιέμινεν (Lotta Nieminen) που ξεχωρίζουν στις βιτρίνες των μπουτίκ, συνδυάζεται όμορφα με τον διασκεδαστικό χαρακτήρα του Fiat 500. Οι μινιατούρες των Fiat 500 συνοδεύονται από μινιατούρες ενός ακόμα ιταλικού συμβόλου, της Vespa. Τα δυο μοντέλα ξεχώρισαν από την αρχή της ύπαρξής τους για το επαναστατικό design και τη συνολική φιλοσοφία, αποτελώντας κορυφαία έργα της παγκόσμιας βιομηχανίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η σπάνια Maserati του Fangio δημοπρατείται έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα σοκ: Πόσο καταστροφικοί για την υγεία είναι οι ρύποι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανακοίνωση-βόμβα από τη Volvo! Μάθε τι αποφάσισε…



    ΣΧΟΛΙΑ