• AUTO

    Η μεγάλη έκπληξη του Πολυχρόνη Συγγελίδη: Τι δουλειά είχε η Τσαπανίδου στην παρουσίαση του jeep compass;

    Πολυχρόνης Συγγελίδης-Πόπη Τσαπανίδου


    Το Grand Resort στο Λαγονήσι έχει φορέσει τα γιορτινά του από πολύ νωρίς. Η πρόσκληση αναγράφει λεπτομερώς ότι στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου μοντέλου της Jeep, του Compass. Όλα είναι στην εντέλεια. Από την υποδοχή και το service, μέχρι τον τρόπο που έχουν στηθεί οι σημαίες της αμερικάνικης φίρμας αυτοκινήτου. Μέχρι εδώ, τίποτα δεν προμήνυε τις εκπλήξεις και τις ντρίπλες που επεφύλασσε στους καλεσμένους του, για ακόμη μια φορά, ο πανέξυπνος επιχειρηματίας και επιτυχημένος εισαγωγέας Πολυχρόνης Συγγελίδης.

    Πολυχρόνης Συγγελίδης-Πόπη Τσαπανίδου

    Έχει προηγηθεί ένα ελαφρύ απεριτίφ στην πολυτελή είσοδο σε έναν από τους εκλεπτυσμένους χώρους του Resort και στη συνέχεια περνάμε στη μεγάλη αίθουσα με τη σχεδόν… θεατρική σκηνή εμπρός από τα μάτια των πολυάριθμων καλεσμένων. Μπαρουτοκαπνισμένοι από τέτοιες εκδηλώσεις που αφορούν παρουσιάσεις νέων μοντέλων στη χώρα μας, περιμένουμε να ακούσουμε ένα ακόμη «βαρετό και μακροσκελές ποίημα», με την ελπίδα ότι δεν θα αποκοιμηθούμε στην καρέκλα από την πλήξη.

     

    Κάπου εδώ όμως ο Συγγελίδης είχε άλλη άποψη αφού είχε σκαρφιστεί τη δουλειά και έμελλε να μας αλλάξει γνώμη για το τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια.

    Πολυχρόνης Συγγελίδης-Πόπη Τσαπανίδου

    Αντί λοιπόν το κλασικό βήμα που υφίσταται στις παρουσιάσεις, υπήρχε σκηνή με σκάλες στις πλευρές και γιγαντοοθόνες ακριβώς στην πλάτη της. Κι εκεί που πιστέψαμε πως ήρθε η ώρα κάποιος ώριμος κύριος (με την ανάλογη ειδικότητα μέσα από την εταιρία) με κοστούμι και γραβάτα να αρχίσει να «παρλάρει» με κάθε εξονυχιστική λεπτομέρεια τις αρετές του νέου Jeep Compass (από 25.900 ευρώ το 1.4 βενζίνης με τους 140 ίππους), εμφανίζεται στη σκηνή, η χαρισματική Πόπη Τσαπανίδου!

    Το νέο jeep compass

    Η γνωστή δημοσιογράφος από τις εκπομπές της στην τηλεόραση του Star, μαγνήτισε όπως αναμενόταν τα βλέμματα των προσκεκλημένων (ντυμένη κομψά σικ με μαύρο παντελόνι και γκρι σακάκι), αναλαμβάνοντας να ανακρίνει τους επιτελείς της εταιρίας για κάθε φανερό και κρυφό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, και τελικά, έβγαλε «λαυράκι» αφού αποκάλυψε ότι το νέο Jeep Compass, θα προσφέρεται με το πρωτοποριακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα 50-50, της Lancia-Jeep Hellas, που περιλαμβάνει 50 άτοκες δόσεις.

    Η Πόπη Τσαπανίδου με το team της jeep

     

    «Άλλον περιμένατε και άλλος ήρθε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τσαπανίδου, όταν πήρε το λόγο επί σκηνής, προκειμένου να δώσει το δικό της ξεχωριστό show. Οι ατάκες της έδιναν και έπαιρναν, με πιο χαρακτηριστικές από αυτές: «Πόσα ντουλάπια και καθρεφτάκια έχει στο εσωτερικό του για εμάς τις απαιτητικές γυναίκες κύριε πρόεδρε;» ή «με αυτό θα φύγω στο τέλος;», απευθυνόμενη κυρίως στον ισχυρό άνδρα της Jeep στη χώρα μας.

    Πόπη Τσαπανίδου,Γιάννης Τσιρογιάννης,Ελεονώρα Μελέτη

    Να τονίσουμε εδώ, πως ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό, μια διάσημη δημοσιογράφος να αναλαμβάνει τη δημοσιογραφική παρουσίαση ενός νέου δημοφιλούς μοντέλου στην Ελλάδα. Το είδαμε κι αυτό! Στο τέλος της εκδήλωσης, είδαμε κοντά στην Πόπη Τσαπανίδου και την Ελεονόρα Μελέτη, που τη συνεχάρη και είπαν τα δικά τους για λίγο…

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: BMW i3: Από το άγνωστο στη δικαίωση…

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 17 χρόνια χωρίς το κλασικό Mini

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Kia Stonic: Οι Κορεάτες εφορμούν…



    ΣΧΟΛΙΑ