• AUTO

    Από 11.530 ευρώ το «διαφορετικό» Suzuki Ignis

    Suzuki-Ignis

    Suzuki Ignis


    Το κοιτάζεις το ξανακοιτάζεις και δεν χωρά στο νου σου πως αυτό το προσχολικό σχεδιαστικά παιχνίδι πήρε την άγουσα για την παραγωγή. Εκκεντρικό, διαφορετικό, ξεχωριστό με προσωπικότητα που σε κάνει να γυρίσεις να το ξαναδείς, Δεν μοιάζει με κάτι άλλο είναι γεγονός. Δεν πρόκειται για κλισέ, αλλά για πραγματικότητα. Από την παρθενική οπτική επαφή με το Ignis της Suzuki, νομίζεις πως έχεις απέναντι σου ένα γιγάντιο παιχνίδι του τρίχρονου γιου σου. Εξασφαλισμένο το χαμόγελο… Για σένα αλλά και το γιό σου…!

    Ένα άλλο στοιχείο που μας άρεσε στο Ignis, είναι οι τεράστιοι χώροι στην προσεγμένη καμπίνα, τόσο αυτοί για τους επιβάτες, όσο κι εκείνοι στο χώρο αποσκευών. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα μίνι της κατηγορίας Α. Αυτό σημαίνει λιγότεροι συμβιβασμοί, εντός και εκτός πόλης. Χώρους που αναζητάς με το κυάλι σε αυτοκίνητα του ανταγωνισμού τα περισσότερα από τα οποία υιοθετούν αστείους σε χωρητικότητα χώρους αποσκευών.

    Πάμε παρακάτω. Εδώ έχουμε επίσης μια δεμένη κατασκευή για μικρό Suzuki, με περίσσια αυτοπεποίθηση και όχι μετέωρο βήμα σαν κάτι άλλα άστοχα παραδείγματα του παρελθόντος. Πατάει με σιγουριά στον ασφαλτοτάπητα, το σύστημα διεύθυνσης δεν κάνει αγγαρεία και συνολικά το νέο Suzuki Ignis θυμίζει ενίοτε και…«μικρομέγαλο». Δεν είναι το «πάφυλο» του χθες, ούτε απαιτεί ωτοασπίδες στο εσωτερικό, ακόμη και σε μεγάλη απόσταση. Ένα μεγάλο «Yes» στους παρεξηγημένους Ιάπωνες, τόσο για τον πρωτόγνωρο αέρα crossover στη μικρότερη κατηγορία οχημάτων (διατίθεται και τετρακίνητο), όσο και για τον δοκιμασμένο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1,2 λίτρων με ισχύ τους 90 ονομαστικούς ίππους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Από 20.000 ευρώ το Skoda Karoq

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι επαναστατικό εφάρμοσε ο δήμαρχος του Λονδίνου;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιο είναι το νέο ταλέντο της Opel στα ράλι;



    ΣΧΟΛΙΑ