Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό στην κυκλοφορία δρόμο στο ορεινό πέρασμα του Col de Mens στις Άλπεις στα 1200m.
Ο Σόλμπεργκ είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων, γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή Πήτερ Σόλμπεργκ και του χρόνου θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Toyota στην κατηγορία WRC2.
Μετά την προαγωγή του πρωταθλητή στο WRC2 Σάμι Παγιάρι στην Toyota Gazoo Racing World Rally Team, ο Σόλμπεργκ θα καλύψει το κενό: «Η Printsport είναι μια πολύ επαγγελματική και επιτυχημένη ομάδα. Γνωρίζω πολλούς από τα παλιά, οπότε ένιωσα σωστό να πάω μαζί τους. Φυσικά, ξέρουμε ότι το Toyota GR Yaris Rally2 – είναι απίστευτο παρότι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μόλις 11 μήνες πριν. Θα μάθω περισσότερα για το πώς συμπεριφέρεται το Yaris σε αγωνιστικό ρυθμό σταδιακά αλλά νομίζω ότι όλοι εκτιμήσαμε την εργασία ανάπτυξης που έκανε η Toyota Gazoo Racing. Ξέρω ότι είναι ένα γρήγορο αυτοκίνητο – ξέρω πόσο σκληρά έπρεπε να πιέσω για να παραμείνω μπροστά από τον Λάτβαλα όταν οδηγούσε ένα στη Φινλανδία φέτος».

Ο Σόλμπερκ είχε στη διάθεσή του ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο ορεινό πέρασμα των Άλπεων. Να τονίσουμε πως το Yaris GR WRC2 είναι τετρακίνητο και φορούσε ελαστικά μεικτών συνθηκών. Εδώ μπορείτε να δείτε το video.
Διαβάστε επίσης:
Ράλλυ Χιλής: Θρίαμβος Rovanperä – Toyota!
Ιδού το νέο Toyota Yaris Cross
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Στη Μαδρίτη για ενίσχυση της αεράμυνας πριν από τις συνομιλίες στο Άμπου Ντάμπι
- Μοτοδυναμική: Kαθαρά κέρδη 10,2 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο
- Ισραήλ: Η νίκη των Δημοκρατικών κλονίζει τη στήριξη των ΗΠΑ – Πίεση στον Νετανιάχου
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ κάνει «πολύ καλή δουλειά» και δεν σκοπεύει να τον αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Όμιλος ΔΕΗ: Η Κωτσόβολος εξαγοράζει το 100% της εταιρείας λιανικής Flanco στη Ρουμανία έναντι €35 εκατ.
Φώτης Ντουίτσης: Ο στρατηγός πίσω από το «ελληνικό FBI» και η μάχη με τις αυτοκρατορίες του εγκλήματος
O θρίαμβος της Coca Cola, η αποκλειστική δήλωση Μαρτίνου, τι λέει ο Εξάρχου, το φιάσκο της Μενδώνη και της Space Hellas, θρίλερ με τα δικαιώματα της UEFA, ο θρίαμβος Χρυσοχοΐδη και η απολογία της (πάντα αθώας) Κουτσολιούτσου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.