• AUTO

    Μια εξηλεκτρισμένη έκπληξη σε γνωστό εμπορικό!

    FORD


    Στο Mall στο Μαρούσι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν την ηλεκτρική Mustang Mach-E, το Puma ST και το Ranger Raptor.

    Ο εκθεσιακός χώρος της Ford βρίσκεται στον 3ο όροφο του γνωστού πολυκαταστήματος και στεγάζει μερικά από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford δίνοντας παράλληλα σε κάθε επισκέπτη να βιώσει μία μοναδική εμπειρία «GO ELECTRIC». Σ’ ένα αρχιτεκτονικά άρτιο χώρο οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα της έκθεσης, η Ford δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο με multimedia προβολές, στον οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στους διαδικτυακούς ιστότοπους της εταιρείας αλλά και να μυηθούν συγχρόνως στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοντέλα της.

    Ford

    Ο εκθεσιακός αυτός χώρος αποτελεί παράλληλα και το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου ο επισκέπτης να μυηθεί στη φιλοσοφία και τις υψηλές τεχνολογικές κατακτήσεις της μάρκας. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν από κοντά μερικά από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας Ford, με αιχμή του δόρατος τη νέα Mustang Mach-E, που έρχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη θρυλική Mustang. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του «καυτού» Puma ST των 200 ίππων, τις μοναδικές δυνατότητες κίνησης του Ranger Raptor, αλλά και την απαράμιλλη πολυτέλεια και οικονομία που εξασφαλίζει το plug-in υβριδικό νέο Explorer.

    FORD

    Παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους κλείνοντας και test drive μέσα από το διαδραστικό τμήμα με multimedia προβολές, στον οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν μέσω tablets στους ιστότοπους της εταιρείας αλλά και να μυηθούν στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοντέλα της έκθεσης.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την υπερσύγχρονη έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» τις παρακάτω μέρες και ώρες:

    Πρόγραμμα

    Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -21:00

    Σάββατο 10:00 -20:00

    Ειδικά για την πρωτοχρονιά το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής: 31/12 (παραμονή Πρωτοχρονιάς): 10:00 – 18:00

    FORD

    Διαβάστε επίσης:

    Ford: Επένδυση 272 εκατ. ευρώ στη Βρετανία

    Mustang Mach-E GT με 487PS

    Πόσο γρήγορη μπορεί να είναι μια φόρτιση;



    ΣΧΟΛΙΑ