Η αυτοκινητοβιομηχανία Mazda Motor Corp ανακοίνωσε σήμερα ότι προγραμματίζει να ανακαλέσει περίπου 640.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως για την επισκευή προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένου θέματος με τα ελατήρια των βαλβίδων που χρησιμοποιούνται στους νιζελοκινητήρες της.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία διευκρίνισε ότι θα ανακαλέσει περίπου 230.000 οχήματα στην Ιαπωνία και συνολικά περίπου 410.000 από αγορές του εξωτερικού, εκτός των ΗΠΑ, όπου η εταιρεία δεν πωλεί ντιζελοκίνητα μοντέλα.

Η ανάκληση από την Mazda γίνεται μετά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα της αντίπαλής της ιαπωνικής επίσης Subaru Corp ότι θα ανακαλέσει 400.000 οχήματα παγκοσμίως για να επισκευάσει ένα κατασκευαστικό ελάττωμα στα ελατήρια βαλβίδων που χρησιμοποιεί στους κινητήρες της, το κόστος από την οποία θα μειώσει το κέρδος της εταιρείας για όλη τη χρονιά.

Οι ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν μια αύξηση στα προβλήματα ποιότητας, που κυμαίνονται από ελαττωματικά εξαρτήματα ως ανάρμοστους ελέγχους και τα οποία αυξάνουν τα κόστη και εγείρουν ερωτήματα όσον αφορά τους ελέγχους ποιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα απόφαση «βόμβα»: Tέλος στα diesel αυτοκίνητα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here