• AUTO

    Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E πάτησε Ελλάδα!


    Η Mustang Mach-E, η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του εμβληματικού σπορ αυτοκινήτου βρίσκεται στη χώρα μας.

    Εδώ και λίγες ημέρες, οι πρώτες Ford Mustang Mach-E της Ford Ευρώπης που βρέθηκαν στην Ελλάδα κινούνται στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας με το μοναδικό συνδυασμό συγκινήσεων, ευκολίας, άνεσης και μηδενικών ρύπων που τις χαρακτηρίζει. Το λανσάρισμα της νέας Mustang Mach-E ξεκινά με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των στελεχών του επίσημου δικτύου της Ford.

     

    Οι τεχνικοί της εταιρίας εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες, ενώ τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων συμβιώνουν με το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο της Ford, και εκπαιδεύονται στην πράξη πώς να κάνουν αντίστοιχα ξεχωριστή την εμπειρία της απόκτησής του. Γιατί η ευχαρίστηση που προσφέρει μια Mustang, ξεκινά από τη στιγμή που θα σκεφτείς να την αποκτήσεις.

    Τις επόμενες ημέρες, πελάτες και φίλοι της Ford που είχαν εκδηλώσει πρώτοι ενδιαφέρον για τη νέα Mustang Mach-E, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το καθαρόαιμο ηλεκτρικό της νέας εποχής και να βιώσουν την εμπειρία της οδήγησής του. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου εμείς θα το δοκιμάσουμε την ερχόμενη Τετάρτη 7/7.

     

    Η αποκάλυψη είναι πως ένα απολαυστικά άνετο, εύχρηστο και πρακτικό SUV μπορεί να προσφέρει πραγματική οδηγική ευχαρίστηση. Οδηγώντας σε γνώριμες διαδρομές, ανακαλύπτουν τις αμέτρητες δυνατότητες της νέας Mach-E και επιλέγουν μέσα από την οθόνη αφής 15,5 ιντσών όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης, όπως τα Whisper, Active και Untamed, τα οποία επηρεάζουν κάθε τομέα της Mustang Mach-E. Η Ford Mustang Mach-E διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς, με ισχύ έως 351PS, σε συνδυασμό με ένα πολύ αποδοτικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει αυτονομία έως 610km*, με τιμή από €57.587 (€51.587 με επιδότηση).

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΕΗ blue: Ο Γιώργος Στάσσης φορτίζει το μέλλον

    GP Αυστρίας: Χωρίς διακοπή και χωρίς ανάσα!

    Rosso Corsa: Κόκκινο του πάθους, της φωτιάς, του κρασιού, των αγώνων, της Alfa Romeo!

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ