H Continental, στη τέταρτη γενιά της, συνδυάζει επιβλητική εμφάνιση, κορυφαία άνεση και εκπληκτικές επιδόσεις. Με υβριδικό V8 κινητήρα “Ultra Performance Hybrid” και ισχύ 782 ίππων, προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων και άνεσης. Στο πλευρό της Continental φιλοξενείται το πολυτελές Bentayga V6 Hybrid, το πιο επιτυχημένο και δυναμικό μοντέλο στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

Αποκλειστικά για τους λάτρεις της μάρκας δόθηκε η δυνατότητα να ζήσουν το Bentley Pro-Driving με τη Flying Spur — την κορυφαία ενσάρκωση του οράματος της Bentley για το απόλυτο πολυτελές σεντάν — και τη Bentayga. Αυτή η αποκλειστική υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την εμπειρία Bentley, διασφαλίζοντας ότι κάθε δοκιμή είναι αξέχαστη και άψογα οργανωμένη.

Οι επαγγελματίες οδηγοί της φίρμας διαθέτουν εις βάθος γνώση και πρακτική εμπειρία των οχημάτων Bentley, παρουσιάζοντας με αυθεντικό και ελκυστικό τρόπο τις μοναδικές επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου.
Η παρουσία των οχημάτων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μαρίνας προσέφερε τη δυνατότητα σε φίλους του brand να ανακαλύψουν από κοντά την ουσία της βρετανικής αυτοκινητιστικής δεξιοτεχνίας — να θαυμάσουν τη σχεδιαστική αρτιότητα με κορυφαία υλικά και να απολαύσουν μια ασύγκριτη οδηγική εμπειρία.

Μιλώντας σχετικά ο Άγγελος Σφακιανάκης – Retailer Marketing & Communications Manager Central Europe της Bentley Motors τόνισε: «Κάθε αυτοκίνητο που δημιουργούμε γεννιέται ακόμα στο Crewe της Αγγλίας, εμποτισμένο με την κληρονομιά της Bentley, αυτής των 106 ετών. Ωστόσο το βλέμμα μας είναι στραμμένο σταθερά στο μέλλον. Το όραμά μας, το ‘Beyond100+’, δεν είναι απλώς μια εταιρική στρατηγική αλλά μια υπόσχεση. Μια υπόσχεση να πάρουμε αυτή την τολμηρή ψυχή των Bentley Boys και να την ηλεκτρίσουμε, δημιουργώντας αυτοκίνητα που είναι ακόμη πιο ισχυρά και πιο συναρπαστικά. Τα πιο μοναδικά Bentley από ποτέ».
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Αμούτζας: Ο πρωταθλητής ετοιμάζεται για Ακρόπολις!
EKO Athens Super Special Stage
EKO Acropolis Rally: Με Ford Fiesta Rally2 οι Καρανικόλας – Κακαβάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση GPO: Αύξηση στην πρόθεση ψήφου για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Το 51,7% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Είμαστε έτοιμοι να τερματίσουμε τον πόλεμο – Άνοδος +2% στη Wall Street, υποχωρεί το πετρέλαιο
- Fuel Pass: Πέρασε με ευρεία πλειοψηφία η ΠΝΠ – Πακέτο €300 εκατ. για καύσιμα και στήριξη πολιτών
- Κακοκαιρία Erminio: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.