• AUTO

    GP Άμπου Ντάμπι: Νίκησε και τον Covid-19

    Λιούις Χάμιλτον


    Ο Λιούις Χάμιλτον 10 μέρες μετά την θετική διάγνωση σε Covid 19 έχει δώσει 3 αρνητικά τεστ και είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί.

    Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή. Η F1 κατάφερε να πραγματοποιήσει 17 GP εν μέσω πανδημίας τηρώντας πολύ αυστηρά πρωτόκολλα. Είχε τα 1.500 άτομα που ταξιδεύουν περιορισμένα από άλλες επαφές κατά την περίοδο αυτή και ταυτόχρονα ανάμεσά τους είχε φτιάξει 30 διαφορετικές ομάδες που η μια δεν συγχρωτίζονταν με την άλλη. Επιπλέον τα 50 μέλη αυτής της ομάδας δούλευαν ακολουθώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας.

    Έτσι ο Χάμιλτον δεν κόλλησε κάποιον άλλο. Θυμίζω πως είχε δώσει 5 αρνητικά τεστ από Πέμπτη έως Δευτέρα που διεγνώσθη θετικός. Απομονώθηκε αμέσως, και χάρη στην εξαιρετική του φυσική κατάσταση επανήλθε πολύ γρήγορα. Στη βδομάδα πάνω όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει με βίντεο από το λογαριασμό του στο Instagram ξεκίνησε προπονήσεις και προχτές έδωσε το πρώτο αρνητικό τεστ. Χτες έδωσε άλλα δυο και πλέον βρίσκεται στη Γιας Μαρίνα στο Άμπου Ντάμπι έτοιμος ν’ αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

    Ο Ράσελ επέστρεψε στη Williams και ο Άιτκεν θα δει τον αγώνα από τα πιτ της ομάδας. Σήμερα θα οδηγήσει για λογαριασμό της Haas ο Μικ Σουμάχερ στο FP1.

    Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15:10 ώρα Ελλάδος την Κυριακή. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα τον κερδίσει ο Χάμιλτον.

    Διαβάστε επίσης:

    GP Άμπου Ντάμπι: Χίλιες και μια νίκες!

    F1, Σακχίρ: Η αλαζονεία τιμωρείται!

    Αλεξάνδρα Σδούκου: Η επόμενη μέρα της ηλεκτροκίνησης!



    ΣΧΟΛΙΑ