Ο Λιούις Χάμιλτον 10 μέρες μετά την θετική διάγνωση σε Covid 19 έχει δώσει 3 αρνητικά τεστ και είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή. Η F1 κατάφερε να πραγματοποιήσει 17 GP εν μέσω πανδημίας τηρώντας πολύ αυστηρά πρωτόκολλα. Είχε τα 1.500 άτομα που ταξιδεύουν περιορισμένα από άλλες επαφές κατά την περίοδο αυτή και ταυτόχρονα ανάμεσά τους είχε φτιάξει 30 διαφορετικές ομάδες που η μια δεν συγχρωτίζονταν με την άλλη. Επιπλέον τα 50 μέλη αυτής της ομάδας δούλευαν ακολουθώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας.
Έτσι ο Χάμιλτον δεν κόλλησε κάποιον άλλο. Θυμίζω πως είχε δώσει 5 αρνητικά τεστ από Πέμπτη έως Δευτέρα που διεγνώσθη θετικός. Απομονώθηκε αμέσως, και χάρη στην εξαιρετική του φυσική κατάσταση επανήλθε πολύ γρήγορα. Στη βδομάδα πάνω όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει με βίντεο από το λογαριασμό του στο Instagram ξεκίνησε προπονήσεις και προχτές έδωσε το πρώτο αρνητικό τεστ. Χτες έδωσε άλλα δυο και πλέον βρίσκεται στη Γιας Μαρίνα στο Άμπου Ντάμπι έτοιμος ν’ αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.
Ο Ράσελ επέστρεψε στη Williams και ο Άιτκεν θα δει τον αγώνα από τα πιτ της ομάδας. Σήμερα θα οδηγήσει για λογαριασμό της Haas ο Μικ Σουμάχερ στο FP1.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15:10 ώρα Ελλάδος την Κυριακή. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα τον κερδίσει ο Χάμιλτον.
Διαβάστε επίσης:
GP Άμπου Ντάμπι: Χίλιες και μια νίκες!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Έκλεισε προσωρινά ο πυρηνικός σταθμός Μπετσνάου για να αποτραπεί η υπερβολική θέρμανση υδάτων του ποταμού Άαρ
- Γαστούνη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε σκύλο
- Πετρέλαιο: Βουτιά άνω του 3% με φόντο Ορμούζ και ειρηνευτική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Χεζμπολάχ: Η συμφωνία με το Ισραήλ δεν θα εφαρμοστεί, εκτός αν οδηγηθούμε σε εμφύλιο πόλεμο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Πασίγνωστος επιχειρηματίας με δύο πολυτελή εστιατόρια της παραλιακής στο κύκλωμα με τις ρευματοκλοπές των 9 εκατ. ευρώ
Οι εκπλήξεις Εξάρχου, η Γκίλφοϊλ και τα 2 αμερικανικά funds, οι κερδοσκόποι της Τρ. Πειραιώς και η ΕΚ, το joint venture Στάσση – Μυτιληναίου, η αγωγή 133 εκατ. κατά Παυλίδη και η χαρά του Σαμαρά των ταυτοτήτων
Η ιστορική Παναχαϊκή περνά σε τουρκικά χέρια: Ποιος είναι ο Ισιτάν Γκιουν που αναλαμβάνει το management
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.