Ο Λιούις Χάμιλτον 10 μέρες μετά την θετική διάγνωση σε Covid 19 έχει δώσει 3 αρνητικά τεστ και είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή. Η F1 κατάφερε να πραγματοποιήσει 17 GP εν μέσω πανδημίας τηρώντας πολύ αυστηρά πρωτόκολλα. Είχε τα 1.500 άτομα που ταξιδεύουν περιορισμένα από άλλες επαφές κατά την περίοδο αυτή και ταυτόχρονα ανάμεσά τους είχε φτιάξει 30 διαφορετικές ομάδες που η μια δεν συγχρωτίζονταν με την άλλη. Επιπλέον τα 50 μέλη αυτής της ομάδας δούλευαν ακολουθώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας.
Έτσι ο Χάμιλτον δεν κόλλησε κάποιον άλλο. Θυμίζω πως είχε δώσει 5 αρνητικά τεστ από Πέμπτη έως Δευτέρα που διεγνώσθη θετικός. Απομονώθηκε αμέσως, και χάρη στην εξαιρετική του φυσική κατάσταση επανήλθε πολύ γρήγορα. Στη βδομάδα πάνω όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει με βίντεο από το λογαριασμό του στο Instagram ξεκίνησε προπονήσεις και προχτές έδωσε το πρώτο αρνητικό τεστ. Χτες έδωσε άλλα δυο και πλέον βρίσκεται στη Γιας Μαρίνα στο Άμπου Ντάμπι έτοιμος ν’ αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.
Ο Ράσελ επέστρεψε στη Williams και ο Άιτκεν θα δει τον αγώνα από τα πιτ της ομάδας. Σήμερα θα οδηγήσει για λογαριασμό της Haas ο Μικ Σουμάχερ στο FP1.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15:10 ώρα Ελλάδος την Κυριακή. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα τον κερδίσει ο Χάμιλτον.
Διαβάστε επίσης:
GP Άμπου Ντάμπι: Χίλιες και μια νίκες!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cosmoship Management: Έκλεισε συμφωνία για ναυπήγηση δύο φορτηγών πλοίων
- Παπασταύρου: H Αττική είναι διασφαλισμένη για τα επόμενα 4 χρόνια – Έχουμε το φτηνότερο και ποιοτικότερο νερό κι έτσι θα μείνει
- Παπαθανάσης: 72,6 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για επαγγελματική κατάρτιση σπουδαστών
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στον υπό κατάληψη «Ευαγγελισμό» Ηρακλείου για την επίθεση κατά Βορίδη – Ταυτοποιήθηκαν οι έξι
 
                                Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
 
                        Έσοδα από μερίσματα που ισοδυναμούν με… 4,4 τόνους χρυσού έχουν Βαρδινογιάννης και Χόλτερμαν από την Ελλάκτωρ
Οι αχώριστοι Μητσοτάκης και Δένδιας, το ράλι της ΔΕΗ και της ΜΟΗ, το fit & proper στον Ορσέλ, το super deal της Αγγελικούση, ο Ταξίαρχος Μυτιληναίος, ποιο σπίτι αγόρασε ο Ολλανδός, τι ζήτησε από τον αθόρυβο εφοπλιστή η …αθώα Σταχτοπούτα και το Lady Vera σε ταινία
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        