• AUTO

    Για πικ νικ με Rolls Royce!

    Για πικ νικ με Rolls Royce!

    Rolls-Royce’s Boat Tail


    Στη Villa d’Este στην έκθεση Concorso d’Eleganza για σπάνια και πολύτιμα μοντέλα, παρουσιάστηκε η Rolls Royce «Boat Tail».

    Προτείνεις στο/στην σύντροφό σου ένα πικ νικ διαφορετικό. Οργανώνεις όλες τις λεπτομέρειες, βρίσκεις το μέρος, το επισκέπτεσαι αρχίζεις να το σχεδιάζεις: Τραπέζι, καρέκλες, μαχαιροπήρουνα, πιάτα, ποτήρια, καλάθι με φαγητά, τραπεζομάντηλο, νερό, ποτά. Προφανώς όλα αυτά δε χωράνε στο αυτοκίνητο.

    Αν δεν πάρεις τραπέζι και καρέκλες όμως ποτέ δε ξέρεις με τα έντομα και τις ακαθαρσίες στη φύση. Αρχίζεις να σκέφτεσαι να νοικιάσεις ημιφορτηγό, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή. Το τροχόσπιτο το απορρίπτει αισθητικά το έτερο ήμισυ, στο έχει δείξει πολλάκις.

    Φτάνεις στο σημείο να ψάξεις για μια ανάλογη υπηρεσία «μπορείτε παρακαλώ να μου οργανώσετε ένα πικ νικ για δυο εκεί;». Μπερδεύεται το πράγμα χάνεται το privacy, μετά σκέφτεσαι να νοικιάσεις ένα κτήμα ώστε να το στήσεις μόνο σου από νωρίς αλλά και πάλι, δεν είσαι σίγουρος για τη φύση, τα ζώα, τον αέρα.

    Ε έρχεται η Rolls Royce να σου λύσει όλα τα προβλήματα με μια κίνηση μοναδική: Rolls-Royce’s Boat Tail. Παρουσιάστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην έκθεση υπερπολυτελών οχημάτων και μοτοσυκλετών Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη λίμνη του Κόμο.

    Την παρουσίαση έκαναν ο σχεδιαστής της Rolls Royce Alex Innes και ο ceo της φίρμας Torsten Müller-Ötvös. Πρόκειται για ένα μοναδικό αυτοκίνητο που σηματοδοτεί την κατεύθυνση που θα πάρει η Rolls Royce τα επόμενα χρόνια και όσον αφορά στην ικανοποίηση συγκεκριμένων επιθυμιών, εξαιρετικών πελατών.

    Τώρα όσοn αφορά στην επιλογή του φαγητού αυτό θα πρέπει να το φροντίσετε μόνοι σας. Άλλη χάρη έχει να εξηγείς τι έφτιαξες και τελείως διαφορετικό να λες απλά το όνομα ενός σεφ. Όπως ακριβώς η Rolls Royce που έφτιαξε και αυτοκίνητο για πικ νικ ειδικά για σας.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί θα ακριβύνουν τα αυτοκίνητα – Μεγάλες αυξήσεις και στα μεταχειρισμένα

    Ιδού το νέο VW Polo

    Ιδού το νέο SUV της Renault, το Arkana!



    ΣΧΟΛΙΑ