• AUTO

    F1: Aπ’ το χεράκι Horner-Halliwell!

    BAHRAIN, BAHRAIN – MARCH 02: Oracle Red Bull Racing Team Principal Christian Horner and Geri Horner walk in the Paddock holding hands prior to the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 02, 2024 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Clive Mason/Getty Images)


    Ο επικεφαλής της RBR εμφανίστηκε με τη γυναίκα του, τη στιγμή που ο Jos Verstappen έλεγε πως πρέπει να φύγει και ο Wolff χαμογελούσε.

    Επικρατεί μια ωραία ατμόσφαιρα στα πιτ της Red Bull, γεμάτη εντάσεις και αντιθέσεις. Από τη μια το 1-2 στο Μπαχρέιν με τη μεγαλύτερη διαφορά (+22.4 sec) ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο στην 20χρονη ιστορία του αγώνα. Από την άλλη η αναστάτωση στα πάντοκ και τα πιτ της ομάδας με το θέμα του Horner.

    Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας πέρασε δια πυρός και σιδήρου στον πρώτο αγώνα. Θυμίζουμε ότι υπάρχει καταγγελία από μέλος της ομάδας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Horner. Από την «ανεξάρτητη» έρευνα της ομάδας βγήκε «λάδι» μετά όμως ένα link με συνομιλίες και φωτογραφίες που κυκλοφόρησε στα πάντοκ δημιούργησε αμμοθύελλα.

    Ο Horner δεν μάσησε ούτε απ’ αυτό και εμφανίστηκε χεράκι – χεράκι με τη γυναίκα του Geri Halliwell. H τραγουδίστρια έπαιξε το ρόλο της στο να εξαγνίσει τον σύζυγό της που βάλλεται από πολλές πλευρές.

    BAHRAIN, BAHRAIN – FEBRUARY 29: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Jos Verstappen walk in the Paddock prior to practice ahead of the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on February 29, 2024 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναλάβει δράση ο Jos Verstappen. Ο πατέρας του Max που βρίσκεται στο πλευρό του γιού του πάντοτε μιλώντας στον Τύπο τόνισε: «Δεν μπορεί να παραμείνει ο Horner. Αν μείνει θα διαλυθεί η ομάδα. Πρέπει να φύγει». Προφανώς αυτό δυναμιτίζει τις σχέσεις Verstappen – Horner.

    Την ίδια στιγμή ο Toto Wolff όταν ρωτήθηκε για το αν είναι υποψήφιος για αντικαταστάτης του Hamilton το 2025 στη Mercedes o Max Verstappen (!!!!!!!!!) απάντησε χαμογελώντας: «Όλα μπορεί να συμβούν». Προφανώς ο Verstappen έχει συμβόλαιο με τη Red Bull ως και το 2027. Αλλά υπάρχει σ’ αυτό όρος ο οποίος του δίνει τη δυνατότητα να φύγει αν συμβεί το ίδιο με το Horner.

    BAHRAIN, BAHRAIN – MARCH 02: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Oracle Red Bull Racing Team Principal Christian Horner celebrate with the Oracle Red Bull Racing team after the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 02, 2024 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Clive Rose/Getty Images) *** BESTPIX ***

    Μετά τις δηλώσεις του Jos Verstappen τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο: Δύσκολα μπορώ να φανταστώ πως θα συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα Max και Christian. Αν φύγει ο Horner, δεν αποκλείεται να δούμε το Verstappen σε άλλη ομάδα το 2025. Αν μείνει στο χέρι του είναι να φέρει το Ricciardo στη θέση του Verstappen άμεσα.

    Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία με τη δυναμική της RB20 ότι ακόμη και με το δίδυμο Ricciardo – Perez η Red Bull θα κάνει το νταμπλ και φέτος.

    Διαβάστε επίσης:

    F1 Μπαχρέιν: Απόλυτη κυριαρχία Red Bull!

    F1 Μπαχρέιν: Ο Verstappen στην pole!

    Η Cupra παίζει μπάλα στην Barcelona!



    ΣΧΟΛΙΑ