Η οργάνωση καλεί για ακόμα μια χρονιά τους φίλους του αγώνα να δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση, ζώντας μοναδικές εμπειρίες.
Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ζήσει από κοντά την εμπειρία του αγώνα να δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του.
Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ζήσει από κοντά αυτήν τη μοναδική εμπειρία, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην άρτια διεξαγωγή κάθε σχετικής δράσης, από τη θέση του ενεργού μέλους.
Οι εθελοντές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις καλούνται να προσφέρουν τις ικανότητες, τις γνώσεις τους και πάνω απ’ όλα τη διάθεσή τους στον αγώνα, και ειδικότερα σε τομείς όπως είναι η εξυπηρέτηση θεατών και χορηγών, το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης μέσω δράσεων για την Οδική Ασφάλεια και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του αγώνα.
Γίνε κι εσύ μέλος αυτής της ομάδας και ζήσε από κοντά κάθε πτυχή του ιστορικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι που διοργανώνεται από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, με δράσεις στην Αθήνα, την Κορινθία και τη Στερεά Ελλάδα. Για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα, πατήστε εδώ.
Ανακαλύψτε όλο το αφιέρωμα EKO ACROPOLIS RALLY DIARY 2023
Διαβάστε επίσης:
Takumi Master: Ο γητευτής του μετάλλου!
Peugeot Rally: Με όνομα βαρύ και ιστορία!
Porsche 911: Συντηρώντας το μύθο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.