• EKO Acropolis Rally Diary

    EKO ACROPOLIS RALLY: Θες να σε πάει βόλτα ο Αθανασούλας;

    EKO ACROPOLIS RALLY: Θες να σε πάει βόλτα ο Αθανασούλας


    Τρεις τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια δυνατή εμπειρία στο δεξί κάθισμα του αγωνιστικού Hyundai i20 N Rally2, στο Λουτράκι.

    Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου πέντε μέρες πριν την εκκίνηση του EKO ACROPOLIS RALLY ο Λάμπρος Αθανασούλας που θα αγωνιστεί στον εθνικό μας αγώνα με συνοδηγό το Νίκο Ζακχαίο θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει για λίγα χιλιόμετρα το ολοκαίνουργιο Hyundai i20 N Rally2 στο χώμα.

    Η COSMOTE, μεγάλος χορηγός του EKO ACROPOLIS RALLY μέσα από online διαγωνισμό θα δώσει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να γίνουν για λίγο συνοδηγοί του κορυφαίου Έλληνα οδηγού, Λάμπρου Αθανασούλα. Ταυτόχρονα 30 λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κερδίσουν  πρόσκληση για να απολαύσουν από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα την Υπερειδική Διαδρομή “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”, στο κέντρο της Αθήνας.

    Έως και τις 29 Αυγούστου 2021, συνδρομητές της COSMOTE μπορούν εδώ να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο για το EKO ACROPOLIS RALLY και να μπουν σε κλήρωση για τα μοναδικά δώρα.

    Οι 3 τυχεροί θα γίνουν συνοδηγοί του Λάμπρου Αθανασούλα, στην πρώτη του δοκιμή στο χώμα με το Hyundai i20 N Rally2. Επιπλέον θα δοθούν 15 διπλές προσκλήσεις σε προνομιακή θέση για την Υπερειδική διαδρομή “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 18:13 στην πλατεία Συντάγματος.

    Μια διαδρομή μήκους 1km που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και θα φέρει τον παλμό του αγώνα στο κέντρο της Αθήνας. Από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, η καρδιά του WRC, χτυπά και πάλι στη χώρα μας, με το EKO ACROPOLIS RALLY να επιστρέφει μετά από 8 χρόνια απουσίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV.

     



    ΣΧΟΛΙΑ