• AUTO

    Χρήση αυτοκινήτου σε μηνιαία βάση


    Η :Dribe είναι μια συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων που επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει το όχημα που χρειάζεται ανάλογα την περίσταση και την ανάγκη, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς δέσμευση αγοράς ή leasing.

    Πρόκειται για μια εφαρμογή σχεδιασμένη για τις ανάγκες όσων χρειάζονται ευελιξία και ελευθερία επιλογών.

    Κάνοντας την εγγραφή δωρεάν μπορείς να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή χωρίς χρονικούς περιορισμούς και να μισθώσεις το όχημα της επιλογής σου, απλά και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή με υπηρεσίες ασφάλισης, συντήρησης και οδικής βοήθειας.

    Η κράτηση γίνεται online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος, σε προκαθορισμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό τηλέφωνο.

    Το ελάχιστο χρονικό διάστημα μίσθωσης για νέους χρήστες είναι 30 ημερολογιακές ημέρες. Υπάρχουν επιλογές μέσα από μια γκάμα οχημάτων και άλλων ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, από την Kosmocar: Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως το Microlino.


    Οδηγοί που αρέσκονται στο σύγχρονο life style χωρίς δεσμεύσεις, οδηγοί με διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης στην καθημερινότητά τους, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι οδηγοί που θέλουν να δοκιμάσουν ποιο όχημα τους ταιριάζει, οδηγοί που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, ψηφιακοί νομάδες που δε θέλουν να δεσμευτούν με αγορά αυτοκινήτου – όλοι μπορούν να βρουν μια λύση στη :Dribe.

    Η εφαρμογή προέρχεται από τη Δανία και έρχεται στην Ελλάδα με την εγγύηση της Kosmocar.

    Ο Γιάννης Σ. Εμιρζάς, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τόνισε:

    «Η Kosmocar, εξελίσσεται σε Kosmobility, ο ερχομός της :Dribe στην Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μας βήμα». Η εφαρμογή :Dribe είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store.

    Διαβάστε επίσης:

    Seat: Επένδυση 300 εκ. σε μπαταρίες!

    Αμιγώς ηλεκτρικό Audi Q6!

    Ιδού το νέο Renault Captur!



    ΣΧΟΛΙΑ